Nici bine nu a născut și sora Deliei a fost dată afară din casă deja! Ioana întâmpină foarte multe dificultăți. „Se panicase cam tare”…

Sora mai mică a Deliei Matache a devenit mămică în preajma Crăciunului, acesta fiind cel mai mare dar pe care l-a primit de la Moș. În ciuda bucuriei din sânul familiei, se pare că Ioana întâmpină anumite dificultăți în primele săptămâni de viață ale fiicei sale. Mama Ioanei și a Deliei Matache a dezvăluit care sunt modificările care au intervenit în cadrul familiei și modalitatea în care Oana reușește să le facă față.

Mama Ioanei Matache a fost invitata lui Mihai Morar la emisiunea „Răi da’buni”, în cadrul căreia a dezvăluit care sunt schimbările care au avut loc în familia Matache de când micuța Jessica a venit pe lume. E a povestit că Oana este o mămică care se îngrijoerază extrem de mult de la cele mai mici lucruri și a afirmat că este în urmă cu somnul. Mai mult, a povestit că ginerele ei este unul dintre cei mai implicați tătici pe care îi cunoaște. Atât Ioana, cât și soțul ei Răzvan sunt fascinați de fiica lor și se străduiesc să o îngrijească așa cum pot mai bine. Desigur, mama Ioanei este cea care le acordă ajutor și stă cu bebelulșul atunci când proaspăta mămică are nevoie de o pauză. Care este modalitatea prin care Ioana este convinsă să renunțe la compania fiicei sale în schimbul câtorva ore de somn sau pentru o scurtă plimbare? Amenințările, din câte se pare. Gina Matache, a declarat, mai în glumă mai în serios că o amenință pe fiica sa că o dă afară cu forța dacă nu acceptă să se plimbe puțin și să se odihnescă.

foto

„Eu încerc să îi ajut cum pot, dar ei sunt super implicați și vor să le facă pe toate. Răzvan este un tip super implicat, vrea să îi facă el băiță, atunci când Ioana este obosită îi masează mâinile, o masează pe spate, o ține pe cea mică ca să se odihnească Ioana care este în urmă cu somnul, trebuie să doarmă mai mult. Ieri am dat-o afară…i-am spus să iasă afară în momentul ală, că se panicase un pic și îi scăzuse moralul, i-am spus lui Răzvan să o ia și să meargă în oraș să facă ceva frumos și să se întoarcă acasă cu alt tonus”, a povestit Gina Matache.

Sursa: click.ro

CITESTE SI: Se știe că are un apartament de 1,4 milioane de euro și un living pe măsură. Dar uite cum arată spațiul colosal în care își depozitează Delia hainele și pantofii. E imens! N-ai mai văzut așa ceva nici în filme!

Delia are un dressing impresionant. Ea a arătat X Factor cum se prezintă garderoba sa.

Concurenții ”X Factor” intră, în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, în prima gală din cel de-al șaptelea sezon, motiv pentru care antrenorii încearcă să își încurajeze discopolii.

Imagini nemaivăzute cu dressingul Deliei. N-ai văzut în viața ta așa ceva | FOTO

Delia, al cărei tată este călugăr la Muntele Athos, le-a invitat pe Teodora Sava și Alina Mocanu în garderoba sa și s-au distrat ca între fete, probând haine.

”Este enorm! E mai mare decât living-ul din casa X Factor”, au exclamat fetele când au intrat în dressing-ul Deliei. Cunoscută pentru pasiunea sa pentru haine și accesorii, Delia, care a dezvăluit care este cea mai mare temere a sa, a depozitat cu grijă pe rafturi de dimensiuni impresionante sute de obiecte vestimentare aduse din toate colțurile lumii.

Imagini nemaivăzute cu dressingul Deliei. N-ai văzut în viața ta așa ceva | FOTO
Când s-au văzut printre rafturi, întocmai ca într-un mare magazin, Alina și Teodora s-au pus pe probat peruci, pălării, ochelari și orice le-a atras atenția. ”A fost minunat, am băut ceai, am cântat și ne-am distrat”, a povestit Teodora, care crede că această experiență a apropiat-o și mai mult de mentorul său.

Imagini nemaivăzute cu dressingul Deliei. N-ai văzut în viața ta așa ceva | FOTO
Sursa: libertatea.ro

CITESTE SI: Rar ți-e dat să vezi așa ceva! Cum arată de fapt apartamentul cu etaj și piscină în care Delia a băgat peste un milion de euro! Fabulos ce are în camera de zi!

Acasă la Delia nu înseamnă doar spațiul în care trăiește (unul foarte vast, de altfel), ci și intimitatea, sufletul ei de femeie și de artist. Am avut ocazia să aruncăm o privire în interior și ne-a plăcut mult ce am găsit.

A muncit ani buni, a pierdut nopțile la spectacole, dar Delia a reușit ce puțini au făcut vreodată! Îndrăgita cântăreață a reușit să se mute în apartamentul pe care a plătit 1,4 milioane de euro.

Excentrica Delia și-a lăsat apartamentul pe mâna unor arhitecți care au reușit să-i transforme toate dorințele în realitate. Una dintre marile pasiuni ale vedetei și ale soțului său, Răzvan Munteanu, călătoriile, a fost surprinsă din plin în detaliile cu influențe multiculturale. Ferestrele mari, înalte cât peretele, lasă razele soarelui să pătrundă la răsărit sau apus și învăluie încăperile într-o lumină ce oferă o atmosferă romantică sau misterioasă, propice creației și iubirii. Instrumentele muzicale stau și ele la loc de cinste, pregătite oricând de o repetiție sau o cântare ad-hoc. De asemenea, există chiar și elemente care fac parte din decorul unei scene, semn că Delia nu se poate despărți de atmosfera din concerte nici măcar acasă.

Vă prezentăm câteva imagini din noua casă a Deliei! Mai multe fotografii în revista Unica de septembrie.

Acasa la Delia - Unica.ro

Delia in revista Unica de septembrie

Delia in Unica de spetembrie

Delia isi prezinta casa in Unica

In vizita la Delia - revista Unica

Sursa: unica.ro, click.ro

CITESTE SI: Cum arată casa lui Smiley? O mare de calm cu decorațiuni vintage și rustice. Interiorul este uimitor!

Casa lui Smiley este o vila dintr-un complex rezidential din Cernica, pe care artistul a amenajat-o apeland la serviciile unui studio de design. Rezultatul – un spatiu ultramodern, scaldat in lumina si nuante de albastru, cu decoratiuni vintage si rustice.

Impresia generala pe care o lasa casa lui Smiley este una de calm, de spatiu linistit in care proprietarul se regaseste si isi urmeaza pasiunile. Este un spatiu foarte modern si luminos, pentru ca la geamurile mari nu sunt perdele sau draperii.

casa lui smiley 5

In living se remarca ecranul imens cu proiector pentru filme, dar si decoratiunile vintage, atent alese.

casa lui smiley 9

casa lui smiley 8

Nuantele de albastru care predomina se imbina cu cele de bej si mustar intr-un mod distins. Decorul este completat de covoarele rustice pline de culoare.

casa lui smiley 10

Smiley a cumparat aceasta casa in 2011 si apelat la serviciile arhitectilor de la Graph Geeks pentru a o amenaja.

“Smiley ne-a dat libertate deplina. Ne-a indicat directia si viziunea lui generala asupra spatiului si ne-am mai vazut doar la petrecerea de final. E singura experienta de acest gen intalnita de noi pana acum, in care beneficiarul sa-ti acorde incredere totala, sa inteleaga ca tu esti expertul”, au declarat reprezentantii firmei, care au marturisit ca au avut nevoie de trei luni pentru a duce proiectul la bun sfarsit.

Complexul rezidential din Cernica in care se afla vila lui Smiley, Swan Lake Village, cuprinde 58 de case in suprafata de 290 de metri patrati compuse din living, bucatarie deschisa, dinning, garaj, trei dormitoare, trei bai. Terenul are o suprafata de 456 mp, fiind amenajat cu gazon si loc pentru gratar.

casa lui smiley 1

casa lui smiley 2

Complexul a starnit interesul multor vedete. Langa Smiley si-a cumparat casa si prietenul Marius Moga. Alti vecini sunt Andra si Catalin Maruta, Inna si Andreea Banica.

Sursa: casepractice.ro