Nelson Mondialu își vinde casa părintească

Nelson Mondialu pare decis să scape de toate bunurile pe care le posedă. El a scos la vânzare inclusiv casa părintească aflată în comuna Ciurila, situată la 20 de kilometri de Cluj Napoca.
Nelson vrea 60.000 de euro pe aproape 2.000 mp și o casă aflată în paragină.

Nelson Mondialu a început să resimtă lipsa banilor, mai ales că principala lui sursă de venit, Youtube-ul, nu pare să mai meargă ca în vremurile bune. În vârstă de 60 de ani, Nelson Pop a început să-și piardă din fani iar asta se reflectă în veniturile sale.

După ce a scos la vânzare apartamentul în care locuiește, Nelson s-a gândit să scape și de proprietatea pe care o are în Ciurila, însă prețul cerut este unul destul de mare. Casa nu pare să mai fi fost locuită de ani buni și necesită o investiție serioasă pentru cel are este dispus să achite 60.000 de euro pentru a se muta aici.

Nelson mai are două apartamente într-un cartier nou al Clujului, unde ar fi urmat să se mute cu soția lui, Liana și cu fiul Livian. Momentan însă, el a rămas în celebrul apartament vopist în roșu, de unde a făcut live-uri în ultimii 7-8 ani.

Nelson Mondialu are nevoie de bani și pentru o excursie în Statele Unite ale Americii, acolo unde a mărturisit că și-a dorit toată viața să ajungă dar nu a reușit din cauza cazierului său pătat. După ani de zile în care s-a chinuit să obțină reabilitarea judecătorească, tatăl lui Livian a reușit să-i convingă pe judecători în acest an că s-a făcut băiat cuminte. El a povestit că va merge luna viitoare la ambasadă pentru a aplica pentru viză.

”Luna viitoare mă duc la București să îmi iau viza. Mă duc în America, vreau să mă duc în Bronx, în cartier. Chiar acolo, în țigănie, în șerpărie. De aia am și început să învăț engleza, să cânt în engleză, că s-ar putea să…

Ești băiat, mergi în Bronx, pe unde a umblat mafia și alte chestii”, a povestit Nelson într-un film pe Youtube.