Motivul pentru care nimeni nu vrea să se mute în apartamentul lui Cornel Galeș

Cornel Galeș deține un apartament într-un cartier nou, situat în nordul Capitalei, care a rămas pustiu. Asta în condițiile în care se poartă o adevărată luptă pentru averea văduvului Ilenei Ciuculete. Moartea lui Galeș a încurcat atât de tare ițele unei moșteniri cu cântec încât nici măcar judecătorii nu mai pot să le desfacă.

Moștenitoarea de drept a averii lui Cornel Galeș, fiica acestuia din prima căsătorie, nu s-a arătat până acum interesată de deschiderea succesiunii, refuzând practic să intre în posesia bunurilor tatălui ei. Claudia, care lucrează ca însoțitoare de zbor, a refuzat să se prezinte la tribunal, în calitate de moștenitor al lui Cornel Galeș, în procesul cu cei doi fii ai Ilenei Ciuculete, deși a fost citată în acest sens. Ea nu a plătit nici taxa de timbru, ceea ce a dus la pierderea apelului cerut de tatăl ei. Astfel, Mugurel și Cristian Sfetcu rămân cu o decizie judecătorească prin care ar trebui să primească peste 70.000 euro din averea Ilenei Ciuculete.

Doar că Galeș a m.rit iar singurul bun pe care l-a lăsat în urmă este acest apartament. În momentul în care Claudia își va asuma moștenirea, ea va trebui să plătească și datoriile tatălui ei. Asta înseamnă că după ce va plăti taxele notariale și va vinde apartamentul, ea nu va rămâne cu nici un ban. Cel mai probabil, aceasta și-a dat seama că nu merită efortul, în condițiile în care oricum relația cu tatăl ei a fost una inexistentă.

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete au locuit într-o vilă din zona 1 Mai, pe care bărbatul a vândut-o cu câteva zile înainte ca interpreta să m.ară. El a declarat judecătorilor că a cheltuit banii pe tratamentul soției sale și că după m.artea Ilenei și-a cumpărat un apartament de 3 camere, bun care însă n-a mai intrat în masa succesorială a soției sale, pentru că nu a fost obtinut în timpul căsătoriei. În condițiile în care Claudia nu s-a arătat interesată de acesta, apartamentul a rămas al nimănui.

O situație asemănătoare a avut loc și în cazul apartamentului în care a locuit interpretul Gică Petrescu. Acesta a trait într-un imobil situat în Centrul Capitalei, care, după m.artea artistului, nu a mai fost revendicat. Apartamentul a acumulat datorii uriașe la întreținere, până când locatarii au reușit să rezolve situația prin scoaterea acestuia la vânzare.

Sursa: wowbiz.ro