Motivul incredibil pentru care Cosmin Cernat a ales să se stabilească, împreună cu familia sa, în Canada! De ce au ales să locuiască cu chirie:

Cosmin Cernat, soția lui, Mădălina, și copiii lui sunt mutați de câțiva ani în Canada. Soția prezentatorului de la Exatlon lucra în țară în televiziune, dar s-a reprofilat și a devenit antrenor de fitness. Cernat a lucrat în continuare ca producător tv, până când a venit oferta de la Kanal D. Realizatorul tv a povestit, în cadrul unui interviu acordat revistei Viva!, ce a însemnat pentru el mutarea în Canada și cum este societatea de acolo.

Cosmin Cernat a dezvăluit că stă cu chirie în Canada, într-un apartament foarte frumos, situat într-o zonă foarte bună. El și soția lui nu și-au dorit să își ia casă, pentru că nu au considerat că merită investiția. De asemenea, realizatorul tv a mărturisit că a evaluat totul înainte să se mute în Canada și că o altă opțiune pe care o avea în gând era Australia.

Pot să recunosc că nu mă simțeam confortabil (în România n.r) Ideea mea despre televiziune e un pic diferită. Dai drumul la televizor, fără supărare, n-am nimic cu ei…dar mulți n-au ce să caute acolo. Televiziunea înseamnă altceva. Nu înseamnă doar să citești un prompter. Fie că vorbesc, de prezentatori, producători, redactori…n-au ce să caute acolo. Lumea se schimbă. Ori te adaptezi, ori te retragi. Am ales Canada pentru că sunt un ziarist bătrân. Am făcut puțin cercetare înainte să aleg. Din punctul eu devedere sunt două destinații solide la ora actuală, pentru oamenii care își doresc să ducă o viață liniștită și să-și crească copiii într-o direcție pozitivă. Una este Canada și a doua este Australia. (…) Copiilor le-a plăcut. Noi locuim acolo cu chirie. Acolo lucrurile stau altfel.

N-ai plătit chiria sau n-ai plătit telefonul, intri în biroul de credit, s-a terminat. N-avea niciun sens să-mi iau casă pentru că lucrurile sunt diferite. Oamenii judecă așa: dacă eu trăiesc trei ani de zile bine, trăiesc așa. Dacă își găsește soția sau soțul un job mișto în Vancouver, se mută în altă parte. Sunt și oameni care preferă să-și cumpere casă la nivel de investiție, pe care după le închiriază. Dar decizia noastră a fost să nu ne luăm casă. Stăm într-un apartamențel drăguț, într-o zonă foarte frumoasă. Eu în Canada am lucrat ca producător tv.”, a explicat Cosmin Cernat pentru Viva!

Sursa: Cancan

CITESTE SI: Totul despre locul unde sunt cazați sportivii de la Exatlon! Prezentatorul nu a mai rezistat și a dezvăluit toate secretele din spatele concursului! „Ah, dominicanii…”

Concurentii de la Exatlon au parte de experienta vietii lor in Republica Dominicana.

Razboinicii si Faimosii de la Exatlon sunt cazati in provincia Samana, in apropiere de Las Terrenas, cel mai nordic oras din Republica Dominicana. Atunci cand isi castiga dreptul de iesire „la distractie”, ei sunt dusi la Santo Domingo, un oras care nu e tocmai aproape – este la 140 km (aproximativ distanta dintre Bucuresti si Brasov). Intre cele doua orase exista totusi o autostrada inaugurata in 2012, care face ca distanta sa fie parcursa in maxim o ora si jumatate.

Bogdan Socol, cel care a prezentat cateva editii Exatlon, a scris un editorial pe blogul lui despre experienta traita in Republica Dominicana si despre felul in care i-a perceput pe localnici.

FOTO: bogdansocol.ro

„Sunt oamenii care au mereu zambetul pe buze, desi, poate, nu au nici macar lumina in case. Ei stiu sa creeze si sa se bucure si atunci cand trebuie sa decoreze un cimitir. (Cimitirul din Las Terrenas a ajuns celebru in toata lumea datorita faptului ca gardul de aici este vopsit in culori vii. In timp, cimitirul a ajuns un simbol al orasului si un loc de intalnire pentru localnici si turisti, mai ales ca este foarte aproape de plaja n.r.).

FOTO: bogdansocol.ro

Dominicanii beau din acelasi pahar si bucuria si amarul. Creeza muzica din lacrimile lor si in acelasi timp rad datorita muzicii. Dominicanii iau in serios glumele si fac din glume lucruri serioase. Nu cred in nimeni si cred in orice. Si niciodata sa nu intrati in polemica cu ei!

FOTO: bogdansocol.ro

Dominicanii se nasc cu stiinta in sange. Nu au nevoie sa citeasca pentru ca stiu totul! Nu au nevoie sa calatoreasca pentru ca au vazut totul! Sunt precum poporul ales de ei insisi. Dominicanii se caracterizeaza individual prin simpatie si inteligenta si colectiv prin strigate si dragoste nebuna. Fiecare dintre ei are o mica scanteie de geniu, dar geniile nu se inteleg prea bine intre ele si de aceea este usor sa-i reunesti pe dominicani, dar sa-i unesti este aproape imposibil.

Asa arata cimitirul din Las Terrenas
FOTO: bogdansocol.ro

Atunci cand discuta, ei nu iti spun ca nu sunt de acord cu tine, ci ca te inseli complet! Dominicanii ofera solutii chiar inainte de a cunoaste problema. Pentru ei, nu exista probleme! Stiu ce trebuie facut pentru a fi eradicat terorismul, comunismul, cum sa pledeze cauza Americii Latine, cum sa elimine foametea din Africa, cum sa plateasca datoriile externe, cum sa aleaga un presedinte si de ce Statele Unite sunt puterea mondiala numarul unu. Ei nu inteleg cum de ceilalti nu ii inteleg intrucat ideile lor sunt atat de simple si nu pot fi intelese decat de cei care nu vor sa invete sa vorbeasca aceeasi limba spaniola ca si ei.

Ah, dominicanii… nu poti trai mult timp alaturi de ei, dar, odata ce i-ai cunoscut, este imposibil sa ii mai uiti”, a scris Bogdan Socol pe blogul lui.

FOTO: bogdansocol.ro
FOTO: bogdansocol.ro