Modele de case joase. 3 locuințe simple și cu un interior pe măsură

Locuintele pe un singur nivel sunt mai economice si pot fi foarte elegante, indiferent de suprafata. Va prezentam trei modele de case joase, cu un design simplu si placut si cu spatii confortabile atat la interior, cat si la exterior.

Prima este o casa de 122 de metri patrati (suprafata utila), cu doua dormitoare, o frumoasa terasa si un garaj.

modele de case joase

Are de asemenea terasa acoperita in spate, ceea ce o face foarte potrivita pentru iubitorii de activitati in aer liber.

modele de case joase

Are o impartire foarte practica, pe jumatate, intre spatiile de zi si de noapte. La stanga e o mare camera cu bucataria, locul de luat masa si spatiul de zi, iar pe dreapta sunt doua dormitoare cu o baie spatioasa intre ele.

modele de case joase

Cel de-al doilea model este unul modern, cu mai multe geamuri si de asemenea cu terase acoperite. Are o suprafata utila de 120 mp si un garaj pentru doua masini.

modele de case joase

modele de case joase

Are trei dormitoare, toate aflandu-se in aripa din fata, iar dormitorul matrimonial avand acces direct afara. Pe un hol, se ajunge la cele doua bai si apoi in sufragerie, unde este si locul de luat masa, de unde se poate iesi pe terasa insorita din spate. Bucataria este de-o parte, langa garaj si camera tehnica.

modele de case joase

Aceasta este o casa mai mare, de 213 mp, cu design clasic si o terasa deosebita in spate.

modele de case joase

modele de case joase

Are de asemenea trei dormitoare, intre care unul matrimonial cu baie, si alte doua bai. Camera de zi, cu locul de luat masa si bucataria in capatul dinspre fatada, are acces la terasa din spate.

modele de case joase

Sursa: casepractice.ro