Modele de case cu trei dormitoare. Locuințe pentru familii cu doi copii

In cele ce urmeaza, va prezentam trei modele de case cu trei dormitoare, potrivite pentru o familie cu doi copii sau pentru un cuplu de tineri, care planuiesc sa isi intemeieze o familie in viitor.

Prima casa este o casa medie, cu o suprafata utila de 100 metri patrati si un pret al constructie de circa 50.000 euro, pe structura metalica si de aproximativ 55.000 euro, pe structura de lemn. Astfel, casa dispune de trei dormitoare, care se regasesc pe latura opusa a spatiilor de zi, care cuprind livingul si sala de mese, alaturi de bucatarie.

Al doilea model este un proiect de casa cu garaj si un design cu totul si cu totul deosebit. La parter, planul ne prezinta un living spatios cu o bucatarie mare, in care se poate amenaja si o camara, precum si un loc de luat masa. Are doua terase, una la intrare si cealalta spre curtea interioara. La etaj, doua dintre camere dispun de balcoane, in timp ce a treia are o mica terasa. Baia de la etaj este pozitionata la mijloc pentru un acces facil.

A treia casa are o suprafata construita de 137 metri patrati si o amprenta la sol de 100 metri patrati. Locuinta dispune de o terasa acoperita cu pergola, in lateral, iar pe peretele opus, un balcon. La parter se regasesc spatiile de zi si un birou, care poate fi transformat in dormitor, la nevoie, o camera de zi spatioasa, cu loc de luat masa si o bucatarie. La mansarda se afla trei dormitoare si o baie mare. Pretul la cheie pentru aceasta constructie este de 47.000 euro.

Sursa: casepractice.ro, eproiectedecase.ro, casemexi.ro, uberhause.ro