Mobila „inteligentă” – Economisește spațiul din locuințele mici!

Mobila „inteligentă” – foarte ieftină și foarte eficientă, este pur și simpl genială! Economisește spațiul din locuințele mici!

Să locuieşti singur într-un oraş poate fi costisitor. Tot mai multe persoane iau hotărârea de a locui într-o casă mică sau într-un apartament de dimensiuni reduse. Însă nu e uşor să păstrezi toate lucrurile ordonate şi organizate într-o locuinţa mică. Mobila inteligentă face ca mică ta locuinţa să fie practică şi liniştită.

Ţi-ar putea fi utile soluţiile de mai jos:

1. Alege variantele complete
Mobila inteligentă pentru spaţii mici este multifuncţională: o oglindă cu un cuier, o canapea care poate deveni un pat, o măsuţă de cafea care se poate transformă în scaune suplimentare cu ajutorul câtorva perne…

2. Dulapuri realizate la comandă
Cel mai bun obiect de mobilier potrivit în spaţiile mici este dulapul încorporat. Dulapurile încorporate transformă spaţiile inutile de sub scări sau de sub acoperişurile înclinate în spaţii utile de depozitare. Optează pentru panouri glisante, astfel încât să necesite puţin spaţiu la deschidere.

3. Transformă-ți patul
Un pat ocupă mult spaţiu, lucru de care nu ai nevoie în timpul zilei. Un pat supraetajat, cu un birou sau un dulap dedesubt, este o soluţie bună, dacă nu te deranjează să foloseşti o scară pentru a te bagă în pat şi pentru a ieşi din el. Dacă, totuşi, ţi-ar fi cam incomod, poţi opta pentru un pat pliant, care se poate transformă în canapea, sau care poate fi mutat lângă perete.

4. Rostogolește-o
Mobila pe roţi îţi permite să-ţi aranjezi lucrurile cu uşurinţă. Gândeşte-te la un scăunel pentru picioare, pe care îl poţi rostogoli sub măsuţă de cafea, o cutie sic cu roţi, pe care o poţi ascunde sub suportul de televizor, un raft mobil pentru cărţi…

5. Economisește spațiu în bucătărie
Ai o bucătărie mică? În acest caz, poate ar fi bine să îţi instalezi o masă pliantă de bucătărie. Pe lângă faptul că este un obiect bun de mobilier, care economiseşte spaţiu, poţi face uşor sub curăţenie sub ea, încurajându-te, de asemenea, să o eliberezi de lucrurile care nu sunt la locul lor. Foloseşte masă în combinaţie cu scaune pliante, pentru a spori economia de spaţiu.

Există mult mai multe moduri în care poţi face economie de spaţiu. Există designeri care vin cu idei de impact în ce priveşte mobilă pentru spaţii mici. Iată aici câteva exemple creative.

Sursa: wizmo.ro, pinterest.com