Lux și opulență: N-o să-ți vină să crezi cum arată casa lui Salman Khan! Nici în muzee nu vezi așa ceva

Salman Khan trăiește pe picior mare, deține zeci de case, iar cea în care locuiește arată mai ceva ca un muzeu! Imagini de vis din vila afaceristului:

Salman Khan este cunoscut peste tot în lume datorită conturilor doldora de bani pe care le deţine. Afaceristul trăieşte pe picior mare, iar viaţa lui, fără doar şi poate, reprezintă luxul. De ce spunem asta? Pentru că deţine zeci de case, iar cea în care el este stabilit arată mai ceva ca un muzeu.

FOTO: spynews.ro
FOTO: spynews.ro

Salman Khan are o reşedinţă spectaculoasă care valorează milioane de euro. De un alb imaculat, aspectul exterior îţi fură privirile şi te duce cu gândul la casele din filmele indiene in care celebrul actor joaca. O intrare mare, primitoare, iar în interior ne aşteaptă un living imens cu obiecte de artă de o valoare inestimabilă.

FOTO: spynews.ro

Conform Antena Stars, totul este numai din lemn masiv şi sculptat manual de sculptori celebri. Bine aranjată şi organizată, orice piesă de mobilier are rostul ei pentru a da o stare de spirit extraordinară oricui trece pragul casei. Masa este în permanenţă pregătită până la cel mai mic detaliu, în aşteptarea musafirilor, iar obiectele de veselă valorează zeci de mii de euro.

FOTO: spynews.ro
FOTO: spynews.ro

Multe domnişoare şi-ar dori să intre în dormitorul lui Salman Khan, însă noi am reuşit să vi-l arătăm. Este o cameră imensă, este o oază de linişte. În mijlocul încăperii se află un pat uriaş dedicat pentru odihna şi relaxarea afaceristului pentru că totul arată atât de bine încât putem spune că este un mic colţ de rai.

FOTO: spynews.ro