Locuință unifamilială cu un singur nivel, în suprafață de 120 mp cu un interior ce merită văzut

Locuințele care au un singur nivel sunt cele mai căutate în rândul cumpărătorilor. Suprafața, proporțiile alese generează un spațiu armonios cu delimitări clare şi o structură uşor de realizat pentru orice constructor .

Acest proiect de locuință  cu suprafața de 120 mp,  reprezintă o alternativă viabilă şi eficientă din punct de vedere al costurilor şi al timpului de execuție, pentru orice familie alcătuită din 4 membri.

Înălțimea casei este de  6,2 m, panta acoperișului de 25 °, dimensiunea minimă a parcelei de teren este 16,46m x 16,46 m.

Interiorul simplu, clar delimitat, îmbinările finisajelor exterioare, volumetria şi atenția acordată nevoilor fiecărui membru al familiei, o transformă în casa ideală.

Zona comună este un spațiu deschis ce înglobează atât livingul cât şi zona de luat masa cu bucătăria.

Casa este compartimentată în :

Vestibul 6.3mp

Camera tehnică 6.7mp

Dormitor 15.6mp

Hol 8.7 mp

Dormitor 11.9mp

Dormitor 11.5 mp

Baie 5.10 mp

WC 1.9 mp

Cămară 2,7 mp

Bucătărie cu loc de luat masa 19.7mp

Living 30.3mp

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si a mobilierului) poate fi  estimată la prețul de 74.000 euro, aproximativ 617 euro/mp .

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook.

Sursa: z500.com