Locuintă mansardată în suprafață de 137 mp, ideală pentru familiile cu 3-4 membri

Locuințele elegante, care au un aer uşor boem, şi sunt adaptate architectural zilelor noastre, ies în evidență întotdeauna prin finisajele unice.

Casa are regim de înălțime parter cu mandardă, o suprafață desfăşurată de 137 mp, înălțimea clădirii este de 9.30 m, panta acoperișului de 45 °, dimensiunea terenului pe care este construită este de 23.10m x 19.80m.

Casa are structura din cadre de beton armat cu zidărie din BCA.

La exterior locuința se remarcă prin finisajele realizate din piatră de râu, care dau impresia de beci la subsol cu cerdacul închis cu gard şi stâlpi din lemn, asemenea caselor tradiționale.

Proiectul casei  prezentate poate suferi modificări privind dimensionarea spațiilor întregii construcții, înălțimile de nivel, panta acoperişului sau alte modificări.

Proiectul este foarte bine compartimentat, este prevăzut cu un living deschis spre locul de luat masa si catre bucătărie, birou şi  etaj cu două dormitoare.

Parterul are suprafața desfăşurată de 76.4mp, şi  este compartimentat în :

Living 31.10mp

Loc de luat masa pe semirotund 9.8mp

Bucătărie 10.3 mp

Hol 8.6mp

Baie 6.4mp

Birou 4.4 mp

Hol 1.3mp

Casa scării 4.5 mp

Mansarda are suprafața de 56.2mp şi este compartimentată în :

Dormitor de 25 mp

Dormior de 15.4 mp

Hol 6.9 mp

Baie 6.10 mp

Casa scării. 2.8 mp

Balcon de 4 mp

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si a mobilierului)poate fi  estimată la prețul de 87.000 euro, aproximativ 635 euro/mp. Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook. Vă mulțumim

Sursa: dom4m.com.ua