Locuință de vis cu un singur nivel şi garaj pentru două maşini

Ideea construirii unei case fără etaj este soluţia ideală pentru cei care nu dispun de un buget mare pentru ridicarea unei vile cu etaj, sau pentru cei care preferă o casă cochetă şi nu au o familie foarte numeroasă.

Proiectul de casă fără etaj, unifamilială, cu suprafața desfăşurată de 166 mp,  având acoperiş cu două versante , cu panta de 25°, şi  garaj pentru două maşini, este o constructie ideală pentru o familie alcătuită din 3 membri.

Înălțimea casei este de 6.8m,  parcela de teren pe care este construită are dimensiunile 22.31m x 26.04m.

Construcţia acestei case se poate realiza şi având costuri relativ mici, fiind disponibilă şi  în sistemul constructiv al caselor din lemn tip sandwich sau case de lemn din grinzi profilate.

Locuința este compartimentată în :

Garaj 33.3mp

Vestibul 4 mp

Cămară 3.3 mp

Camera tehnică 6.4mp

Hol 5.6 mp

Sufragerie 34.8mp

Bucătărie 12.10mp

Wc 2mp

Hol 9.2 mp

Dormitor 16.4mp

Dormitor 16.6mp

Dormitor 16.3 mp

Baie 6 mp

Patea din spate a casei este prevăzută cu loc pentru amenajarea unei terase acoperite.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului) poate ajunge şi poate fi  estimată la prețul de 105.000 euro, aproximativ 633 euro/mp . Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți pe facebook.

Sursa: z500proekty.ru