La GLOIRE lansează Varșovia 6, un proiect rezidențial cu investiții de 14 milioane Euro

Un nou proiect rezidențial cu investiție de 14 milioane Euro a fost anunțat de către Andrei Iușut, antreprenorul român cunoscut pentru dezvoltarea afacerii de familie Divan Group (ce include brandurile Divan, rețeaua fast food Divan Express și restaurantele Meze Taverna și Kuzina, toate plasate în zona centrală a Bucureștiului). El a vândut toate operațiunile la începutul anului 2017.

După proiectele rezidențiale Pipera Vlad Tepeș și Parc du LAC – Băneasa – Grădina Zoologică, ambele vândute integral în primele șase luni de la apariția pe piață, antreprenorul român Andrei Iușut lansează VARȘOVIA 6, în zona Capitale – Dorobanţi din București, lângă Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, pe strada Varșovia nr. 6.

Casele spectaculoase din zona Dorobanți “Capitale” au apărut în urma parcelării proprietăţii familiei Filipescu la începutul Secolului XX. Construirea în parcelarea rezultată s-a făcut după reguli stricte privind densitatea și regimul de înălțime, reguli mulțumită cărora ne bucurăm și astăzi de circulații bine proporționate și vegetație bogată.

”Un obiect urban care transmite un sentiment de intimitate și căldură umană, având linii blânde și personale. O clădire care să se integreze armonios în țesutul eclectic al zonei, care denotă modernism clasic și solid, fără vârstă. Un imobil cu o coloană vertebrală modernă care să îmbătrânească frumos și lent alături de casele istorice din cartier, să capete o patină chic, cu o uzură minimă a detaliilor de fațadă, dar și a finisajelor interioare. Varșovia 6 reprezintă toate aceste elemente”, a declarat Andrei Iușut.

Varșovia 6 oferă 17 apartamente super-premium. Apartamentele cu 2 camere au 134 mp construiți, iar cea mai mare locuință are 5 camere și o suprafață construită de 288 mp. La ultimul etaj există și 2 penthouse-uri, fiecare cu 397 mp construiți. Prețurile variază între 3200 de euro și 4500 de euro pe metru pătrat.

Principalele avantaje ale clădirii sunt: automatizarea, izolarea fonică perfectă, dotările specifice pentru a oferi o calitate impecabilă a somnului (controlul câmpului electrostatic, parchet ecologic care se autoregenerează, purifică aerul și previne problemele respiratorii) și eficiența energetică.

În plus, apartamentele de la Parter vor avea grădini cu suprafețe între 53 și 243 mp. Va exista și o promenadă comună verde și alte spații verzi care vor fi amplasate pe verticala calcanelor vecine. În ceea ce privește finisajele, imobilul beneficiază de fațade placate cu piatră Salzburg, lambriuri și pardoseli din lemn exotic. Cei care achiziționează apartamente se pot muta în decembrie 2020.

La GLOIRE este un fond de investiții românesc cu capital privat, având parteneri companii și corporații cu capital privat. Investim în principal în domeniul imobiliar, fiind activi în sudul și sud-estul Europei. Strategia noastră este să oferim soluții pentru creșterea și aportul de valoare adăugată pentru capitalul clienților noștri și să oferim o bază stabilă pentru investiții pe termen lung, cu risc scăzut.