Kate Middleton a locuit într-un apartament cu 3 camere înainte. Cum arăta casa ei când încă nu visa că va ajunge în familia regală

Familia ei a fost una tipic englezeasca iar casa lor era una modesta dupa actualele ei standarde.

Apartamentul de 3 camere in care a trait Kate Middleton cu sora si parintii ei. Kate Middleton si sora ei Pippa provin dintr-o familie din clasa medie-superioara din Anglia si au locuit cu parintii lor intr-un apartament care acum costa o avere.

Apartamentul este situat in cartierul Chelsea, unul foarte apreciat din Londra si destul de scump. Aici parintii actualei Ducess de Cambridge au cumparat un apartament cu 3 camere in 2002 si toata familia a locuit in el pana cand cele doua fete s-au maritat. Acum parintii lui Kate Middleton vor sa se mute si ei din apartament si l-au oferit spre vanzare si sunt pe cale sa faca o afacere foarte buna. In 2002 au platit pe el suma de 780.000 de lire iar acum imobilul valoreaza aproape 2 milioane de lire. Apartamentul este foarte frumos decorat intr-un stil clasic englezesc si inca arata ca un imobil extrem de primitor si calduros.

Culorile din apartament sunt neutre, in general mult alb si mult crem. Baia principala are marmura pe jos si o cada obisnuita. Nimic spectaculos nu face acest apartament sa para unul extravagant in care ar fi locuit candva un actual membru de seama al familiei regale. Casa este cu atat mai „englezeasca” cu cat apartamentul de 3 dormitoare se intinde pe 3 etaje cu o scara interioara gandita si ea in stil clasic. Din cate se pare motivul pentru care familia lui Kate a decis sa vanda apartamentul este necunoscut, dar se pare ca nu prea mai au nevoie de el in aceasta perioada.

Si desi apartamentul din care a plecat este unul de aproape 2 milioane de euro, cel in care s-a mutat alaturi de sotul ei, Printul William este cu atat mai scump cu cat doar restaurarea lui si reamenajarea inainte ca ei sa se mute a costat aproape 5 milioane de lire.

Intreaga familie regala engleza se pare ca se pricepe extrem de bine la afaceri imobiliare pentru ca tot portofoliul de proprietari totalizeaza nici mai mult nici mai putin de 13 miliarde de lire.