Jorge s-a mutat la Azuga

Jorge s-a mutat la Azuga în plină p.ndemie. Artistul și-a luat familia și bona copiilor, a încărcat mașina cu tot ce le trebuie, a scos bani frumușei din buzunar și cu declarație pe propria răspundere în mână, și-a mutat domiciliul, pentru cel puțin o lună e zile, în vârful muntelui.

Pentru că la București, artistul locuiește la bloc și pentru că izolarea este foarte grea, mai ales atunci când în casă sunt și copii mici care au nevoie de ieșiri în aer liber, după nenumărate încercări de a se distra pe balconul apartamentului, Jorge a luat decizia radicală.

”Am stat o lună în casă, am făcut kilometri pe balcon, am făcut zile de naște în casă, am gătit, dar nu mai puteam. Eram disperați să luăm aer și să avem curte, pentru că noi stăm la bloc”, a spus Jorge, pe canalul său de YouTube.

S-au mutat la Azuga, deși ne aflăm în plină p.ndemie de c.ronavirus, iar deplasările ne sunt interzise, dacă nu sunt neapărat necesare. Pentru că mulți s-au întrebat cum a reușit Jorge să ajungă la munte, artistul le-a povestit fanilor pas cu pas ceea ce a făcut.

“Am întrebat prieteni care lucrează în poliție. Ne-au sfătuit să completăm declarația pe proprie răspundere cu autoizolare la adresa la care ne aflăm acum în Azuga. Atașat am pus și factura acestei deplasări, pentru că nu este pe gratis această casă”, a mai spus artistul.

Și că tot a venit vorba de preț, Jorge nu s-a zgârcit deloc și a scos din buzunar aproximativ 6.000 de euro, totul pentru binele familiei.

“Am venit cu două mașini. Am împachetat pentru o lună de zile, iar mașinile au fost full. Am pus și studio-ul în mașină, geamantane peste geamantane, trei copii, bonă, eu și soția și am venit în Azuga. Aerul este fantastic”, a mai spus Jorge.

Sursa: spynews.ro