Jador vrea să-și construiască propria casă. Cum își dorește să arate noua locuință

Jador trăiește pe picior mare! Mai întăi și-a achiziționat un mare bolid nou-nouț și extrem de scump, iar acum este gata să pună bazele unei case. Artistul a descris în cadrul unei emisiuni televizate cum își dorește să arate locuința.

Cunoscând faima în casa Puterea Dragostei, Jador și-a pus bazele unei cariere în muzică, iar acum vedem că îi merge din ce în ce mai bine. Cu un succes imens, Jador a luat cu asalt industria muzicală din România, piesele lui ajungând încă din prima zi de când au fost postate pe primele locuri în trending.

Jador, despre casa visurilor
Cum deja are mașina visurilor, Jador a explicat că și-a achiziționat deja teren și dorește să-și construiască locuința perfectă. La început nu se gândea la una mare, însă acum știe cu singuranță că vrea una cât mai spațioasă.

”Mi-am luat un pământ să-mi fac și eu o căsuță așa cum mi-am dorit eu. N-am visat la una mare, dar acum vreau să-mi fac o casă mare. (…) Mi-am luat pământul ăsta pentru că unchiul meu stă acolo. ”, a declarat Jador, în cadrul unei emisiuni TV.

Artistul a precizat încă de la început că vrea ca totul să fie mare: bucătăria, dormitorul și living-ul, pentru ca atunci când vin mulți prieteni, să se poată simți bine.

”Vreau un living mare, nu știu cât de mare, dar mare, dormitorul vrea să fie mare și bucătăria la fel de mare, că eu am mulți prieteni și când o să vină la mine n-am loc.”, a declarat Jador, în cadrul unei emisiuni televizate.