Îndrăgostiți de un trai simplu: Și-au construit casa visurilor în mijlocul pădurii, cu numai 4000 de dolari!

După ce a absolvit liceul, Dave Herrle, un american din Connecticut, și-a găsit o slujbă la birou, pe care a detestat-o din prima clipă. În 2007, după o drumeție în munți, perspectiva asupra vieții avea să i se schimbe complet.

„Momentele pe care le-am petrecut în pădure mi-au oferit o altă perspectivă asupra vieții, despre cât de benefic poate fi un trai simplu. Mă bucur că am realizat asta la 27 de ani și nu la 67. Acolo mi-am promis mie însumi că nu o să-mi petrec o viață întreagă făcând ceva ce nu îmi place.” a mărturisit Dave.

Astfel, Herrle și-a dat demisia și a făcut curajos un pas către necunoscut. A decis, cu suportul moral al logodnicei sale, să înceapă construcția casei visurilor lor.

Ambițios, americanul a reușit să ridice în numai 6 săptămâni o cabănuță cu de toate, amplasată într-un loc de vis, printre copacii și liniștea pădurii. Întregul proiect l-a costat numai 4000 de dolari, reușind să încorporeze în căsuța rustică toate utilitățile unei locuințe moderne.

Dave Herrle își urmează acum visul și construiește micro-case pentru diverși clienți sau se implică în proiecte care îl motivează și îi sunt pe plac.