În România trăiește într-un lux orbitor, dar realitatea din Marea Britanie e cu totul alta! Iubitul Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate, locuiește într-un bloc muncitoresc de la periferia unui orășel industrial!

În România, noul iubit al Biancăi Drăgușanu afișează un lux orbitor, dar realitatea din Marea Britanie este șocantă. Tristan Tate are domiciliul în Anglia, într-un bloc muncitoresc, de la periferia unui orășel industrial, Luton. CANCAN.RO, vă prezintă, imagini cu imobilul în care ”locuiește” iubitul Biancăi.

Tristan Tate a cucerit-o pe Bianca Drăgușanu, care tocmai a ieșit din relația cu Victor Slav. Sportivul nu doar că arată foarte bine, dar se laudă și cu o avere fabuloasă. La București, unde s-a mutat alături de fratele său, deține cinci mașini care valorează peste un milion de euro, printre care și un Lamborghini, dar și o casă impresionantă. Și are afaceri de succes.

FOTO: Cancan

Traiul opulent pe care Tristan Tate îl duce în România bate orice imaginație. În Marea Britanie, lucrurile par, însă, să stea cu totul altfel. Dacă în București este proprietarul unei case impunătoare, frumușelul Biancăi “locuiește”, în Anglia, conform unui document înscris la Registrul Comerțului, într-un imobil modest, deloc impresionant, în orășelul Luton, situat la 50 kilometri de Londra.

FOTO: Cancan

Blocurile din zona unde Tristan Tate are domiciliul par muncitorești și ne duc cu gândul la cele din orașele mici ale României, spre exemplu Mizil. Tomberoanele de gunoi tronează pe trotuar, iar decorul este dezolant. Fără să exagerăm, putem spune că iubitul Biancăi Drăgușanu are domiciliul în Anglia la periferia ”Mizilului”.

În România, Tristan Tate deține mai mulți bolizi de lux
FOTO: Cancan

Tristan State și fratele lui, Andrew, nu au avut o copilărie foarte fericită, pentru că provin dintr-o familie săracă. Lucrurile s-au schimbat, dar cei doi frați nu au uitat de unde au plecat. ”Dacă nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați”, a declarat fratele lui Tristan într-un interviu acordat unei televiziuni.

FOTO: Cancan

În prezent, Tristan Tate și fratele său locuiesc într-o o vilă construită ”după soare”, mobilată ultra modern, și un garaj plin de mașini luxoase. ”Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi, pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi”, a mărturisit iubitul Biancăi în același interviu.

Până la urmă, cine este, cu adevărat, Tristan Tate? Milionarul care trăiește în lux la București sau persoana care “locuiește” într-un bloc modest din Marea Britanie?

Sursa: cancan.ro

CITESTE SI: Tristan Tate și-a ridicat un super hotel cu trei etaje la munte! Uite cum arată investiția imobiliară a noului iubit al Biancăi Drăgușanu! „Arată din ce în ce mai bine!”

In Romania, Tristan Tate si-a ridicat un hotel de trei etaje la munte. Fostul luptator de kickboxing si fratele sau, Andrew, sunt stabiliti de mai multi ani in tara noastra si sunt investitori pe piata imobiliara. Ei detin o vila intr-un cartier de lux din Bucuresti si si-au ridicat un hotel intr-o statiune de la munte.

FOTO: wowbiz.ro

Recent, Tristan a vizitat hotelul aflat in faza de finalizare si a comentat, multumit de ceea ce a vazut: „Investitia mea imobiliara arata din ce in ce mai bine. Trebuie sa fie gata in cateva saptamani”.

Tristan Tate si-a ridicat un hotel de trei etaje la munte. Are masini in valoare de un milion de euro

FOTO: wowbiz.ro

De ceva vreme, Tristan Tate si-a ridicat un hotel de trei etaje la munte. El detine cativa bolizi de lux, in valoare de aproape un milion de euro, dar si un hotel in Thailanda. “Suntem, nu stiu cum sa spun, in tatonari. Ne intalnim, dar nu putem vorbi de o relatie pentru ca nu stim ce ne rezerva viitorul, dar pot sa spun ca in prezent suntem foarte bine”, a spus Bianca Dragusanu despre relatia ei cu Tristan.