Fostul al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate, locuiește într-un bloc muncitoresc de la periferia unui orășel industrial! Cum arată locuința

În România trăiește într-un lux orbitor, dar realitatea din Marea Britanie e cu totul alta! Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate, locuiește într-un bloc muncitoresc de la periferia unui orășel industrial!

În România, fostuliubit al Biancăi Drăgușanu afișează un lux orbitor, dar realitatea din Marea Britanie este șocantă. Tristan Tate are domiciliul în Anglia, într-un bloc muncitoresc, de la periferia unui orășel industrial, Luton. CANCAN.RO, vă prezintă, imagini cu imobilul în care ”locuiește” fostu iubit al Biancăi.

Tristan Tate a cucerit-o pe Bianca Drăgușanu, care tocmai a ieșit din relația cu Victor Slav. Sportivul nu doar că arată foarte bine, dar se laudă și cu o avere fabuloasă. La București, unde s-a mutat alături de fratele său, deține cinci mașini care valorează peste un milion de euro, printre care și un Lamborghini, dar și o casă impresionantă. Și are afaceri de succes.

FOTO: Cancan

Traiul opulent pe care Tristan Tate îl duce în România bate orice imaginație. În Marea Britanie, lucrurile par, însă, să stea cu totul altfel. Dacă în București este proprietarul unei case impunătoare, frumușelul Biancăi “locuiește”, în Anglia, conform unui document înscris la Registrul Comerțului, într-un imobil modest, deloc impresionant, în orășelul Luton, situat la 50 kilometri de Londra.

FOTO: Cancan

Blocurile din zona unde Tristan Tate are domiciliul par muncitorești și ne duc cu gândul la cele din orașele mici ale României, spre exemplu Mizil. Tomberoanele de gunoi tronează pe trotuar, iar decorul este dezolant. Fără să exagerăm, putem spune că iubitul Biancăi Drăgușanu are domiciliul în Anglia la periferia ”Mizilului”.

În România, Tristan Tate deține mai mulți bolizi de lux
FOTO: Cancan

Tristan State și fratele lui, Andrew, nu au avut o copilărie foarte fericită, pentru că provin dintr-o familie săracă. Lucrurile s-au schimbat, dar cei doi frați nu au uitat de unde au plecat. ”Dacă nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați”, a declarat fratele lui Tristan într-un interviu acordat unei televiziuni.

FOTO: Cancan

În prezent, Tristan Tate și fratele său locuiesc într-o o vilă construită ”după soare”, mobilată ultra modern, și un garaj plin de mașini luxoase. ”Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi, pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi”, a mărturisit iubitul Biancăi în același interviu.

Până la urmă, cine este, cu adevărat, Tristan Tate? Milionarul care trăiește în lux la București sau persoana care “locuiește” într-un bloc modest din Marea Britanie?

Sursa: cancan.ro