În ce condiții trăiesc Brigitte și Florin Pastramă

Tensiuni mari între Brigitte și Florin Pastramă! Se pare că sunt probleme în cuibușorul de nebunii. Vedeta este foc și pară pe soțul ei, pe care-l acuză că nu este suficient de bărbat.

Mai mult, aceasta nu s-a mai spălat de trei zile, iar condițiile în care locuiesc în acest moment sunt inimabinabile.

Se pare că problemele de cuplu survin din cauza unui banale centrale care s-a stricat și care le dă mari bătăi de cap. De trei zile bruneta se plânge că nu mai are apă caldă și și nici căldură, fiind nevoită să stea în casă la fel de înfofolită ca afară.

De asemenea, Brigitte se plânge că nu a mai putut să se spele de trei zile.

„Este cea mai proastă zi din viața mea. De trei zile stau în frig, la -2 grade în casă. Ieri am încălzit opt oale de apă pe aragaz ca să pot să mă spăl pe cap, că nu mă mai suportam. Vă dați seama cum miroase Pastramă după trei zile! Centrala este stricată și nu se poate repara. Am comandat scule și piese și nu se potrivesc”, a declarat Brigitte.

Brigitte și-a vărsat nervii pe partenerul ei de viață, iar bărbăția lui este acum pusă sub semnul întrebării! Se pare că aceasta l-a acuzat că nu este suficient de bărbat să repare o amărâtă de centrală, iar el se apără motivând că nu este instalator de profesie!

„Eu m-am trezit de dimineață și m-am dus la mama și am făcut o baie fierbinte. Când eu am venit, Brigitte era foarte supărată. A început să îmi spună că eu nu sunt bărbat în casă, că nu știu să repar centrala. Păi dacă știam, o reparam eu. Dar eu nu sunt instalator. Că ea vrea bărbat adevărat. Păi să își ia un instalator”, a adăugat Florin Pastramă.