Imbina experienta unica a unui semineu cu utilitatea unei centrale termice

Stiai ca pe piata sunt disponibile o gama de seminee care pot fi folosite si pe post de centrala termica? Nici noi, dar specialistii in solutii de incazire de la Seminee-Cluj Napoca au fost atat de draguti sa ne pregateasca un top 5 cu cele mai potrivite modele de seminee care indeplinesc dublu rol, acela de incalzire a incaperii, dar si de livrare a agentului termic in restul camerelor din locuinta ta, precum o face o centrala termica clasica.

Un focar semineu de tip centrala (cunoscut si sub denumirea de termosemineu) este perfect pentru aceia care isi doresc sa imbine frumosul cu utilul. Astfel, semineul executat poate indeplini simultan si functia de semineu pe lemne clasic, dar si functia de centrala termica, cu posibilitatea de folosire, atat pentru incalzirea apei din calorifere, cat si a apei menajere.

Asadar, in randurile care urmeaza, va vom oferi un clasament cu cele mai bune 5 modele din aceasta categorie, regasite in oferta online a celor de la Seminee-Cluj Napoca.ro:

Modelul Z190
Este un termofocar de dimensiuni medii cu usa din fonta, simplu si robust, construit ca sa reziste in timp. Este perfect pentru a fi racordat la orice sistem de incalzire, dar poate functiona si in regim propriu. Conceput special pentru spatii largi, este foarte util pentru caminul tau, indiferent de dimensiunea acestuia.

A300
Acest model cu usa din fonta, se situeaza pe locul secund si este preferat de majoritatea montatorilor din tara si gratie puterii mari pe care o dezvolta nominal – 28kw (putand ajunge si la un maximum de 35 kw). Un focar achizitionat de catre cloienti intr-un numar foarte mare si montat in multe locuinte de-a lungul anilor, si-a castigat usor un renume ca fiind un produs recunoscut pentru robustetea si rezistenta sa sporita.

Modelul A 300 Modern
In plus fata de modelul standard pe care l-am mentionat anterior, A300 Modern este echipat cu samota, un material specializat care permite o ardere mult mai curata, ce are ca rezultat depuneri mai putine pe sticla, fiind dotat cu o usa din otel cu sticla decorativa grafitata. precum o spune si denumirea, acest model reprezinta focarul ideal pentru constructia semineelor moderne.

Lucy 16 tip centrala
Se bucura de o serie de parametri tehnici excelenti, fapt pentru care este adesea ales de clienti si recomandati de specialisti si pentru ca face parte din gama termosemineelor cu un consum redus. Bucurandu-se de o eficienta foarte crescuta de tip A+ , acest model poate genera o putere nominala medie de 16 KW cu o rata de consum lemne, setata la minimum. Termosemineul este echipat cu schimbator de caldura in conul focarului compus din tuburi amplasate orizontal ce maresc suprafata de recuperare a caldurii, reducand temperatura gazelor de evacuare si crescand astfel eficienta si puterea dipozitivului in apa.

Modelul Z150
Acest focar semineu este ultimul model care completeaza topul si reprezinta o varianta standard cu usa din fonta pentru un plus de rezistenta si un randament crescut de 81% ce poate aduce un aport important sistemului de incalzire al caminului tau. Foloseste-l cu succes pentru a incalzi intreaga locuinta, racordat in regim propriu sau in paralel cu alte surse de caldura.

Asadar, daca iti doresti achizitionarea unui focar de semineu sau de ce nu, o soba tip semineu si nu stii incotro sa te indrepti, iti recomandam cu multa caldura sa-i alegi pe cei de la Seminee-Cluj Napoca. Mai ales ca in Cluj si in alte multe orase din tara, transportul iti este oferit gratuit si ai si garantie pe 5 ani.