Imaginile care au pus pe jar fanii concursului Exatlon! „E numai pentru filmari” Abia acum s-a aflat tot adevărul despre cotețul Faimoșilor și al Războinicilor. Ce nu s-a spus la TV:

Exatlon România 2018 a început pe 7 ianuarie, dar a devenit deja una din cele mai iubite emisiuni din România. Milioane de români stau cu sufletul la gură de fiecare dată când echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor se luptă pentru imunitate.

Concursul a intrat în fazele finale, rămânând până acum 8 concurenți în total: 4 Faimoși (Vladimir Drăghia, Cătălin Cazacu, Larisa Vasile și Valentin Chiș), 4 Războinici (Ștefan Floroaica, Ionuț Sugacevshi, Roxana Moise, Alexandru Nedelcu).

În bătălia pentru cazare, echipele se luptă pentru a câștiga locul în casă, iar cei care pierd vor sta într-un coteț.

În ultima perioadă, au apărut imagini în mediul online, care i-au pus pe jar pe fanii emisiunii. Se pare că acel coteț, în care ajung să doarmă concurenții în momentul în care pierd jocul pentru casă, nu este unul comun pentru toți cei rămași în competiție.

Cele două echipe au cotețe diferite și doar casa este la comun. Iată dovezile:

„Va puteti da seama ca sunt doua din urmatoarele chestii : Războinicii au becul afara, prins sus la intrare , Faimoșii îl au pe mijloc, mesajele diferite de pe pereți, faptul ca doar Războinicii au doua stelute pe lada unde isi tin hainele la coteț, scandurile bătute pe peretele din spate. Si dacă mai vreti lista continua…”, este mesajul unui fan.

CITESTE SI: Dintr-o cămăruță modestă, cu trei icoane pe pereți, Mariana de la Exatlon a urmărit cu sufletul la gură întrecerea dintre Faimoși și Războinici. Însă, un mic detaliu i-a emoționat pe toți:

Mariana s-a intors de ceva vreme din Republica Dominicana, dupa ce a fost eliminata de la Exatlon.

Imediat cum s-a intors in tara, Mariana s-a reapucat de antrenamentele sale si a participat chiar si la o cursa de ultramaraton, in Italia, unde s-a impus cu succes.

FOTO: wowbiz.ro

In perioada de recuperare, Mariana a stat a marturisit ca a fost sufleteste alaturi de Razboinicii ei, pe care nu i-a uitat si ii sustine si acum

Aflata intr-o camera mica, modest mobilata si cu multe icoane pe pereti, Mariana a privit cu sufletul la gura cursa dintre Faimosi si Razboinici.

FOTO: wowbiz.ro

„Am ajuns din Italia direct la dl Obreja Constantin Gabriel. La recuperare, m-am conectat direct cu Razboinicii mei si am castigat! Felicitari, Razboinicii mei!”, a scris Mariana in dreptul imaginilor.

FOTO: wowbiz.ro