Imagini rare din casa Andreei Esca. Iată cum arată camera fiicei sale, Alexia Eram. Frumoasa puștoaică și-a făcut autoportretul chiar pe peretele din bucătărie:

Frumoasă, dezinvoltă și în pragul majoratului, Alexia Eram a dat un interviu pentru revista condusă de mama ei, Andreea Esca. Prilej pentru fanii adolescentei să arunce o privire în dormitorul fiicei celei mai apreciate știriste de la noi.

Fiica Andreei Esca a fost invitata rubricii Look Who’s Driving, a revistei online A List Magazine. Chiar dacă interviul s-a desfășurat într-o limuzină, întâlnirea a început în casa vedetei, lângă un perete din bucătărie, pe care Alexia și-a desenat autoportretul.

FOTO: click.ro, captură A List Magazine

Puștoiaca de 17 ani și-a intrat bine în rolul de gazdă, prezentând și locul din casă în care își începe diminețile: măsuța de machiaj din camera ei. O cameră în care la loc de cinste se află, cum era de așteptat de la o adolescentă îndrăgostită de modă, colecția de pantofi.

Însă detaliul cel mai încărcat emoțional din camera Alexiei pare să fie un tablou în formă de inimă pe care fiica Andreei Esca a lipit câteva fotografii în care apare în brațele iubitului ei, Mario Fresh.

FOTO: click.ro, captură A List Magazine

”Ambițioasă, creativă și vorbăreață”, așa s-a descris Alexia în interviu, dezvăluind că omul pe care se bazează cel mai mult în viață este mama ei. Puștoaica a mărturisit și care este locul ei preferat din București, o terasă unde s-a sărutat prima oară cu iubitul ei.

FOTO: click.ro, captură A List Magazine

”Aici este locul meu preferat. Aici m-a sărutat prima oară cu Mario, aici am văzut cele mai multe apusuri. Aici m-am uitat la stele. Aici îmi cânta Mario și cântam împreună.”

CITESTE SI: Doamne, ce imperiu imobiliar are Andreea Esca! Cea mai iubită prezentatoare de știri are 5 case, un hotel și un apartament la Paris! Avem imagini în exclusivitate! O fi bine?

Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, au investit masiv pe piata imobiliara in ultimii 15 ani.

Imperiul imobiliar al Andreei Esca a inceput cu achizitia, in 2004, a unei vile din Bucuresti, pe care specialistii au estimat-o la aproximativ 350.000 de euro. Vedeta a avut ceva probleme in justitie cu casa, care fusese retrocedata vechilor proprietari, dar, pana la urma, procesul s-a incheiat cu bine pentru Esca si familia sa.

Ulterior, in portofoliul imobiliar al familiei Andreei Esca a mai intrat o casa aflata in zona Armeneasca din Capitala. Este vorba despre o cladire istorica care imbina mai multe stiluri, a carei valoare este de aproximativ 500.000 de euro. Esca si Eram au inchiriat casa respectiva unei agentii de publicitate.

In 2006, Andreea Esca si Alexandre Eram si-au cumparat o vila pe malul lacului Snagov, prima lor casa de vacanta. Mai degraba, vila este o destinatie de weekend pentru Esca si ai sai, familia bucurandu-se din plin de plimbarile cu barca.

O alta casa de vacanta a fost cumparata de Andreea Esca la poalele Muntilor Fagaras, in Porumbacu de Sus, satul bunicilor sai, in care a copilarit. Ea a trecut pe casa initialele „A.E”, care vin atat de la Andreea Esca, cat si de la Alexandre Eram. „Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit şi de uliţe de la poalele muntelui, am din nou câţiva ani. Mă simt copil, mă simt fericită. Aici este o energie aparte care mă ajută să trec mai departe cu entuziasmul unui copil”, declara Esca despre casa de vacanta.

WOWbiz.ro a dezvaluit recent ca Esca si Eram au facut un credit la banca, in mai 2016, de aproximativ 370.000 de euro, imprumutul fiind facut pentru constructia unei alte vile pe malul lacului Snagov.

O alta investitie imobiliara de anvergura a familiei este un hotel din Cluj-Napoca, aflat langa catedrala. Andrea Esca si Alexandre Eram au cumparat un teren de 439 de metri patrati din centrul Clujului, pe care se afla o cladire istorica. Cum nu au voie sa o darame, ei vor renova respectiva cladire, urmand sa o transforme intr-un hotel cu apartamente de lux pentru inchiriat.

Imperiul imobiliar al Andreei Esca si familei sale este intregit de apartamentul din Franta aflat pe numele lui Alexandre Eram. Acesta se afla in localitatea Neully-sur-Seine, o suburbie a Parisului. Locuinta se afla intr-un cartier select, intr-o cladire impunatoare, acolo unde un apartament de doua camere costa aproximativ 800.000 de euro.