Imagine incredibilă surprinsă în Sinaia într-o dimineață. Ce s-a văzut la parterul unui bloc. Vecinii au rămas surprinși! Nu se așteptau la așa ceva!

Imagine incredibilă surprinsă în Sinaia, vineri dimineața. În timp ce se plimba, o telespectatoare Antena 3 a zărit ceva inedit la parterul unui bloc.

Așa că a luat telefonul și a făcut o fotografie. În poză, se vede cum o femeie a așezat o scară la geamul blocului, pentru a-și ajuta animalul de companie să coboare în grădină.

Sursa foto: Antena 3

Un gest de-a dreptul impresionant. Semn că felina este extrem de răsfățată și poate dispune de grădină în voia sa. Să sperăm că nu le dă idei și hoților.

CITESTE SI: Uite cum și-a închis un român balconul de la parter! Toată Europa râde de blocul din Brăila! Ai mai pomenit așa ceva?

Internauţii au viralizat imaginea unui bloc cel puţin ciudat, care ar exista în Brăila. Un proprietar şi-a închis balconul de la parter în aşa fel încât l-a „înghiţit” şi pe vecinul de deasupra, dar ce e mai interesant e că proiectul luI aduce cu un castel.

Un om din Brăila şi-a dorit, probabil, toată viaţa castelul lui sau, cel puţin, să stea la curte. Cum nu i-a reuşit asta, şi-a improvizat ceva asemănător la bloc. Este curios cum a obţinut autorizaţie de la primărie pentru o asemenea construcţie, dar cert e că utilizatorii de Facebook şi Instagram i-au făcut casa celebră.

Cum arată castelul de la bloc: