Idei eficiente pentru bucătăria de grădină, astfel încât să îmbinați utilul cu plăcutul în timpul liber petrecut în natură!

Iata o serie de modele si idei de amenajare pentru toate gusturile astfel incat coltul verde sa capete si un rol practic.

O bucatarie de vara de sine statatoare, conectata la spatiul verde din gradina, este locul ideal pentru gatit. Avem de-a face cu un spatiu personalizat, perfect integrat, construit cu forte si materiale proprii. Piatra este in prim-plan, secondata de lemn si verdeata in cel secund.

idei pentru bucataria de gradina Garden kitchen ideas 8

Din nou o bucatarie in aer liber, care graviteaza in jurul tandemului piatra-lemn, completat de natura care se deschide la doar doi pasi distanta.

idei pentru bucataria de gradina Garden kitchen ideas 9

O bucatarie de vara construita tot din piatra, probabil cu intentia de a completa fundalul din caramida. Doua spatii de depozitare au fost amenajate sub tejghea pentru cosuri si lemnele de foc ale cuptorului.

idei pentru bucataria de gradina Garden kitchen ideas 6

De data aceasta lemnul face legea in acest decor de gradina plin de culoare. Bucataria din spate este perfect integata si camuflata sub valul de vegetatie, lasand privirea sa se concentreze pe planul superior, al naturii, in detrimentul prim-planului auster.

idei pentru bucataria de gradina Garden kitchen ideas 7

O bucatarie sub o pergola este, probabil, drumul cel mai scurt spre mult cautata stare de relaxare. Lemnul si piatra se imbina din nou armonios cu mici accente organice sub forma unor ghivece suspendate care fac tranzitul spre gradina din spate.

idei pentru bucataria de gradina Garden kitchen ideas 10

Daca spatiul nu va permite, amenajati o gradina de vara chiar in prelungirea casei astfel incat sa valorificati fiecare metru patrat. Canapeaua este deja amplasata in apropierea spatiului verde, intr-un spatiu separat, prielnic relaxarii.

idei pentru bucataria de gradina Garden kitchen ideas 3

Un spatiu in aer liber care uneste mai multe structuri, precum un foisor cochet, un sopron care permite adapostirea in caz de ploaie fara sa rapeasca privilegiul privelistilor catre gradina din spate.

idei pentru bucataria de gradina Garden kitchen ideas 2

La final lasam alte imagini sa va inspire in amenajarea unui astfel de spatiu in aer liber in care gatitul devine o pasiune ce merge mana in mana cu decorul natural ce se deschide de jur imprejur.

idei pentru bucataria de gradina Garden kitchen ideas 1

idei pentru bucataria de gradina Garden kitchen ideas 4

idei pentru bucataria de gradina Garden kitchen ideas 5

idei pentru bucataria de gradina Garden kitchen ideas 11

idei pentru bucataria de gradina Garden kitchen ideas 12

idei pentru bucataria de gradina Garden kitchen ideas 13

idei pentru bucataria de gradina Garden kitchen ideas 14

Back Camera

Surse: Housebeautiful.com, Pinterest.com, Gardendesign.com, Ideipentrucasa.ro