Iată cum putem să amenajăm modern balconul apartamentului – GALERIE FOTO

Balconul este un detaliu al apartamentelor noastre care nu trebuie neglijat. Fie că este mic sau mare,  poate fi folosit drept loc de relaxare sau ca o extensie a camerei de zi. Amenajarea balconului mic este o provocare. De aceea, o idee bună ar fi să nu depozitezi nimic în acesta, sau dacă este absolut necesar să foloseşti lăzi şi lădiţe sau mobilier cu mai multe funcţii: scaune și mese cu spaţii de depozitare incluse.

Pentru a decora un balcon de dimensiuni reduse, foloseşte vopsea în culori deschise, vesele şi perne pufoase pentru a face locul primitor, jardiniere în exteriorul balustradei şi plante agăţătoare, în ghivece suspendate. Este soluţia cea mai bună pentru a avea şi flori şi spaţiu pentru relaxare într-un restrâns balconul de la bloc. O grădină verticală este de asemenea o soluţie inteligentă pentru eficientizarea spaţiului.

Pentru finisaje, foloseşte materiale uşor de întreţinut, mai ales dacă balconul este unul deschis. În spaţiile închise, poţi apela la mochete sau covoare sau chiar parchet.

Idei şi stiluri sunt multe, de aceea am adunat în următoarea GALERIE FOTO mai multe imagini care să te inspire în amenajarea balconului tău.