Iată cum îți poți construi rapid un grătar! Vă oferim 13 idei practice și utile!

Daca va aflati in plina constuctie a unei locuinte dar va place totusi sa stati pentru a va relaxa cu prietenii in curte la un gratar si nu aveti inca unul construit, iata 13 idei practice in articolul de astazi de a improviza unul din materiale aflate la indemana voastra in acel moment.

Spre exemplu puteti realiza unul rapid din boltarii cu gauri care v-au ramas de la constructie si nu ati apucat inca sa-i dati altcuiva care are nevoie sau sa-i aruncati. O alta optiune pot fi caramizile rosii, care la fel v-au ramas . Daca aveti ghivece putin mai mari din ceramica si inca nu ati plantat flori in ele, le puteti folosi de asemenea pentru improvizarea unui gratar.

Alte idei practice folositoare in articolul de astazi? Desigur. Gasiti interesanta ideea de a folosi un cot din ceramica ramas dupa constructie pe post de gratar? Noi zicem ca da.

Dar mai bine va lasam sa urmariti ideile practice din articolul de astazi si bineinteles ca puteti adauga impresiile voastre la rubrica de comentarii a paginii Do It Yourself.

Daca aveti si voi astfel de idei practice pe care le-ati pus in aplicare, va rugam sa ni le dezvaluiti si noua. Puteti exemplifica si cu fotografii.

8

9

10

11

13

14

1

2

gratar

gratar

gratar

gratar

gratar

Sursa: ideipentrucasa.ro