Iată ce observă pentru prima oară musafirii când intră într-o casă. SIgur nu te așteptai la asta!

Ai crede ca primul lucru pe care musafirii il vad cand intra in casa este dezordinea. Ei bine studiile au aratat altceva. Iata care sunt primele patru lucruri pe care le observa niste invitati atunci cand iti trec pragul casei:

Mirosul din casa

Cum este si logic, primul impact pe care il ai cu o casa este mirosul acesteia. Asadar, ai grija ca aerul din locuinta sa fie cate mai aerisit. Daca ai facut mancare sau ai prajit ceva, foloseste odorizante.

Flori proaspete

Florile tin de frumos, iar ochiul este mereu atras de frumusete. Asadar, nu uita ca in casa sa ai mereu flori proaspete, care sa imprastie o mireasma placuta. Pentru a fi sigura de rezultate, cumpara flori la ghivece, precum orhideele, care rezista multa vreme si nu necesita prea mare atentie.

Dezordinea

Ei bine, abia pe locul al patrulea se afla dezordinea atat de invocata de fiecare dintre noi. Insa te poti organiza foarte simplu. Ai nevoie de o tavita adanca din lemn, spre exemplu, in care sa asezi toate maruntisurile, cum ar fi chei, telecomenzi sau plicutile cu facturi de platit.

O baie aerisita

Se spune ca baia este oglinda unei gospodine. Cat de curata si de organizata este vorbeste tocmai despre cat de atenta este aceasta cu toate lucrurile din jurul sau. Asigura-te ca in baie sunt intotdeauna prosoape curate, este hartie igienica suficienta, lavete pentru sters pardoseala si o lumanare.