HILS Pallady Apartments – Îţi colorăm viața!

Paleta de opțiuni imobiliare a sectorului 3 se îmbogățește cu un nou ansamblu rezidențial plin de culoare – HILS PALLADY APARTMENTS. Acesta este excelent conectat la rețeaua de transport a Bucureștiului, fiind amplasat la DOAR 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny, dar și lângă stații de tramvai și autobuz. 

HILS Pallady Apartments va fi format din 12 blocuri cu 11 etaje, totalizând aproape 2.000 de apartamente proiectate în mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere la apartamente cu 3 camere, pentru ca oricine să își găsească aici locuința mult visată. 

Pentru cei care iubesc lejeritatea pe care ți-o oferă traiul la bloc, dar își doresc să se bucure de sentimentul de libertate pe care îl oferă spațiul generos, le propunem să opteze pentru un duplex, aflat la etajele superioare ale blocurilor. Pe lângă o compartimentare ideal proporționată, aceștia se vor bucura și de apusuri și răsărituri numai bune de postat pe Instagram. ☺ 

Locatarii vor beneficia de spații verzi și locuri de joacă pentru copii, unde se pot relaxa, iar cei mici își pot consuma energia, un wellness club pentru asigurarea stării de bine zi de zi, iar pentru cei care au în gând siguranța și binele mașinilor proprii, suficiente locuri de parcare, terane și supraterane.

Zona în care este amplasat ansamblul rezidențial HILS PALLADY APARTMENTS este una foarte avantajoasă din punct de vedere al cumpărăturilor de interes zilnic. În apropiere sunt amplasate mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes: Ikea, care este chiar vis-à-vis de ansamblul nostru rezidențial, Auchan, Metro, Decathlon, Dededeman și, în curând, Kaufland, Lidl și Leroy Merlin.

Pentru mai multe detalii, puteți intra pe website-ul oficial www.hils.ro.