Global City Residence te așteptă în noul Showroom din Mihai Bravu Nr. 451-471

Proiectul este amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului. La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri –Sun Plaza sau Mall Vitan .

Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic.

Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere, structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand “casa in acasa” .

Locurile de parcare sunt prevazute atat in subsolul blocului, cat si suprateran, parterul si mezaninul blocului avand destinatie spatiu comercial.

Edificarea ansamblului se va desfasura in etape , astfel primul bloc va cuprinde unitati de 2, 3 si 4 camere si va avea ca termen de finalizare si predare la cheie, a unitatilor locative, primavara anului 2019.

Cea de-a 2 etapa , cuprinde edificarea celorlalte 2 blocuri , cu termen de finalizare : 2020.

Mai multe detalii AICI sau la nr. de telefon: 0786700901