Detaliul evident din casa Ioanei Tufaru care s-a văzut în poze: așa ceva nu este posibil!

Fotografiile făcute în casa Ioanei Tufaru i-au lăsat pe toți mască! Toți ochii au fost pe mâinile copilului. Detaliul evident care s-a văzut în poze: așa ceva nu este posibil!

Ioana Tufaru vrea ca fiul ei să știe tot despre celebra lui bunică, actrița Anda Călugăreanu.

Ioana Tufaru, fiica regretatei actrițe Anda Călugăreanu, este foarte grijulie cu fiul ei.

Aceasta a făcut un gest extraordinar de frumos împreună cu băiețelul ei, Luca.

FOTO: libertatea.ro

În liniștea casei, Ioana i-a citit lui Luca dintr-o carte despre viața și cariera marii artiste Anda Călugăreanu.

Imaginile surprinse în timpul lecturii sunt înduioșătoare.

FOTO: libertatea.ro

La un moment dat, Luca sărută coperta cărții pe care se află o imagine cu celebra lui bunică, Anda Călugăreanu, pe care n-a cunoscut-o, dar despre care mama lui are grijă să-l ajute să o cunoască fie și numai din povestiri.

“Ora de lectură….. astăzi despre bunica!!!!”, a explicat Ioana Tufaru.

FOTO: libertatea.ro

CITESTE SI: În urmă cu ceva ani, Gigi Becali le-a oferit o garsonieră! Iată unde locuiesc acum Ioana Tufaru, Ionuț și Luca, fiul lor: Primele imagini cu casa acestora. Cum arată acum locuința

Ioana Tufaru si iubitul ei ii sunt indatorati pentru totdeauna lui Gigi Becali. Latifundiarului din Pipera i s-a facut mila de ei cand a vazut ca dormeau intr-un parc si le-a pus la dispozitie o garsoniera cocheta. Cel mai mult l-a sensibilizat faptul ca fiica Andei Calugareanu era insarcinata.

„Tufarii” locuiesc intr-o garsoniera situata intr-un complex din Berceni, detinut de Gigi Becali. Sunt foarte fericiti acolo, in special pentru ca micutul Luca are multe spatii verzi in fata blocului, unde poate sa se joace nestingherit. Mai mult decat atat, latifundiarul a avut grija ca protejatii lui sa aiba mobila de calitate, iar nepotul Andei Calugareanu a primit o sumedenie de haine, accesorii pentru copii si jucarii de la binefacatorul lor.

Garsoniera s-a transformat repede intr-un camin unde Ioana, Ionut si copilul lor traiesc foarte bine. Un singur lucru o nemultumeste pe protagonista noastra. Este o impatimita a emisiunilor si serialelor si nu le poate vedea cum si-ar dori pentru ca are un televizor vechi, cu tub, care se tot strica.

„Vreau sa-mi schimb neaparat televizorul. Eu si Ionut ne uitam mereu la seriale si la emisiuni si comentam ce vedem. E una dintre activitatile noastre preferate, dar din pacate televizorul asta e vechi si se strica mereu ceva la el. O sa ne cumparam pana la urma o plasma. Vedem noi cum facem.”, a spus Ioana.