Fiul Luminiței Anghel trăiește în condiții mizere, după ce cântăreața nu se mai ocupă de el! Abia dacă are un aragaz, unde să-și pregătească de mâncare… Uite cum arată gasoniera:

David Puşcaş nu s-a mai înţeles cu mama lui adoptivă, Luminiţa Anghel şi s-a mutat cu chirie într-un bloc mărginaş din zona de sud a Capitalei. Nu ştie să se gospodărească singur, aşa că toate lucrurile sunt claie peste grămadă. Ca să uite de necazuri, fumează şi bea alcool şi băuturi energizante.

Puştiul de 20 de ani, adoptat de Luminţa Anghel încă de la vârsta de doi ani, s-a mutat, în urma neînţelegerilor repetate cu celebra solistă, într-un bloc modest, cu patru etaje, în zona Cet Sud.

David ne-a deschis ușa casei îmbrăcat cu o bluză treisferturi, prin care i se vede buricul şi cu nişte pantaloni scurţi, care îi lăsau boxerii la vedere: ”Intraţi!”, ne-a invitat el, cu timiditate.

Caloriferele erau fierbinţi, de-abia puteai ţine mâna pe ele, însă în casă nu era prea cald. David sorbea cu poftă dintr-o cutie cu băutură energizantă. Într-o pungă din plastic, care ţinea loc de coş de gunoi, erau înghesuite câteva sticle aproape goale, de sucuri şi de vodcă. Garsoniera este micuţă şi mobilată modest, iar în bucătărie nu e loc de două persoane.

Pe masă erau aşezate haotic câteva obiecte: o scrumieră plină cu chiştoace, o iconiţă, dar şi o fotografie din care zâmbeşte celebra lui mamă. David nu este deloc ordonat, pantofii sunt aruncaţi claie peste grămadă într-un colţ al casei, iar hainele murdare sunt abandonate într-un coş de rufe. La un momentdat, ne-a spus că i s-a făcut foame. Din păcate, frigiderul era gol, aşa că a ales să prăjească nişte felii de pâine, într-o tigaie, peste care a pus ultimele felii de salam.

După ce şi-a pus burta la cale, oarecum mulţumit de cină, a mai băut câteva guri de energizant, amestecat cu vodcă. Brusc, a devenit vorbăreţ: ”Îmi doresc o carieră în televiziune, vreau să fiu pe picioarele mele, să devin cunoscut. Mama are familia ei, dar mă mai ajută şi pe mine. Îmi plătesc cum pot 800 de lei chiria”. Povestea a fost întreruptă de ţârâitul telefonului. Era cineva de la un post tv, care îl chema la o emisiune. David s-a luminat brusc la faţă, acceptând bucuros invitaţia, apoi a căscat somnoros. Şi-a pus pijamaua cu ursuleţi şi s-a întins obosit în patul foarte îngust. Era momentul să ne retragem. Ne-a urat ”Noapte Bună!” după care, în urma noastră, a încuiat uşa de două ori,pentru siguranţă.

 

CITESTE SI: Ce rău o ducea înainte! Uite cum arată apartamentul în care Lidia Buble a crescut împreună cu părinții și cei 11 frați! Locuința vedetei are vedere la cetatea Devei!

 

Actuala iubita a lui Razvan Simion a crescut in casa familiei din Deva, amplasata la ultimul etaj al unui bloc situat in centrul orasului.

Al optulea copil din cei 11 ai familiei, Lidia nu si-a uitat parintii, pe Viorel si pe Rahela, vizitandu-i cat poate de des, in functie de programul concertelor sale.

Mama si tatal Lidiei, in apartament Chiar daca tatal, pastor penticostal, nu a privit cu ochi buni intrarea fiicei in lumea mondena, pana la urma a trebuit sa accepte alegerea Lidiei. In momentul de fata, in apartamentul cu trei camere in care altadata era mare aglomeratie mai locuiesc doar trei persoane, tatal Viorel, mama Rahela si cea mai mica fata, Lorena (13 ani).

FOTO EXCLUSIV! Aici locuiesc parintii Lidiei Buble! In apartamentul in care tatal Viorel si mama Rahela au crescut 11 copii acum stau trei persoane! Locuinta vedetei are vedere la cetatea Devei

In acest bloc, la ultimul etaj, locuieste familia Buble Despre familia solistei, care achita lunar in jur de 150 de lei la intretinere, vecinii au numai cuvinte de lauda: „Sunt oameni linistiti, la locul lor, nu s-au schimbat de cand fata lor a inceput sa apara la televizor. Viorel e mai tot timpul la biserica, iar Rahela vede de treburile casei, ca noi toti”, ne-a declarat o vecina a sotilor Buble.

FOTO EXCLUSIV! Aici locuiesc parintii Lidiei Buble! In apartamentul in care tatal Viorel si mama Rahela au crescut 11 copii acum stau trei persoane! Locuinta vedetei are vedere la cetatea Devei

FOTO EXCLUSIV! Aici locuiesc parintii Lidiei Buble! In apartamentul in care tatal Viorel si mama Rahela au crescut 11 copii acum stau trei persoane! Locuinta vedetei are vedere la cetatea Devei

Apartamentul familiei Buble (medalion) are vedere la cetatea Devei (stanga, sus) Apartamentul familiei are o vedere privilegiata, avand iesire spre spectaculoasa cetate a Devei, luminata feeric noaptea.

FOTO EXCLUSIV! Aici locuiesc parintii Lidiei Buble! In apartamentul in care tatal Viorel si mama Rahela au crescut 11 copii acum stau trei persoane! Locuinta vedetei are vedere la cetatea Devei

CITESTE SI: Doamne, în ce stadiu este vila fostei soții a lui Răzvan Simion! Incredibil în ce condiții locuiește! Iată cum arată casa ei

In momentul in care au divortat, Razvan Simion si fosta lui nevasta au stabilit de comun acord ca Diana sa ramana cu vila din Corbeanca, iar omul de televiziune cu doua apartamente in Bucuresti.

Diana Simion a ramas o perioada in casa din apropierea Bucurestiului, insa, la un moment dat, a luat decizia de a se intoarce la Timisoara. Initial, a inchiriat acolo o locuinta, foarte aproape de cea a parintilor sai, si s-a mutat! Apoi, incet, incet, si-a organizat toate lucrurile in zona si, astfel, a decis sa ramana definitv in orasul de pe malurile Begai!

Poate din acest motiv, anul acesta fosta doamna Simion a mai luat inca o hotarare radicala! Daca pana la inceputul lui 2017, a pastrat casa din Corbeanca, ei bine, situatia s-a schimbat dupa cateva luni! Diana a vandut imobilul si cu banii incasati a inceput constructia altuia asemanator, dar in Timisoara!

In luna august, fosta doamna Simion a inceput constructiile la imobil. Initial, a crezut ca anul acesta o va ridica doar la „rosu”, insa, cum lucrarile au decurs foarte bine, in acest moment vila cu un etaj este aproape gata! Diana mai are de facut finisarile, astfel ca, in februarie, interntioneaza sa se mute acolo definitiv!

Sursa: wowbiz.ro