Filmare cu iubitul Elenei Udrea in curtea vilei din Corbeanca

Elena Udrea și Adrian Alexandrov locuiesc într-o vilă aflată pe malul lacului.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov locuiesc într-o vilă pe care iubitul blondei a achiziționat-o în urmă cu câțiva ani. Proprietatea din Corbeanca are și o curte generoasă, acolo unde Alexandrov a amenajat un miniteren de baschet.

Alexandrov a ieșit să se dezmorțească, cu gândul să arunce cu mingea de baschet la coș. Cu toate acestea, partenerul de viață al Elenei Udrea și-a ridicat mingea pe picior și, de la o distanță apreciabilă, a trimis-o direct în coș.

Momentul a fost surprins de o cameră de luat vederi montată pe peretele vilei, iar Alexandrov le-a arătat amicilor săi filmulețul. “Dau mai bine cu piciorul la cos, decat cu mana”, a comentat Alexandrov. WOWbiz.ro a dezvăluit că Elena Udrea și Adrian Alexandrov au ieșit pentru a-și plimba cățelul, Oscar, un superb golden retriever, pe care iubitul lui Udrea îl are de câțiva ani.

Ei l-au dus pe Oscar pe malul lacului Snagov, aflat la câțiva pași de vila din Corbeanca, acolo unde cei doi locuiesc, alături de fiica lor. Oscar nu s-a mulțumit să se plimbe la umbra copacilor de pe mal, ci a intrat în apă pentru o scurtă repriză de înot. Alexandrov l-a filmat pe Oscar și a postat momentul pe instastory.

Sursa: wowbiz.ro