Este cel mai spectaculos complex din țară, situat pe malul lacului, cu pistă de jogging, teren de tenis și skate park! Aici predomină bunul simț, curățenia și liniștea!

Estic Park este numele unui proiect ambitios, de mare anvergura, avand in plan construirea pe malul lacului Dobroesti a unui cartier rezidential de aproximativ 1500 de apartamente si facilitati precum: zona de servicii si spatii comerciale (bistro, centru comercial, cafenea), locuri de joaca pentru copii, facilitati pentru activitati sportive (pista de jogging, teren de tenis, skate park) si altele.

ID anunt: ANS-834

Pentru mai multe detalii:

0734221086- click pentru a suna

0212234349- click pentru a suna

Estic Park tinteste spre un stil de viata bazat pe valori precum: bunul simt, comunitatea, curatenia si linistea. Dorim sa iti aducem la usa tot ceea ce ai nevoie in viata de zi cu zi, pentru a trai intr-un cartier cu adevarat independent. Iti punem la dispozitie o bucata de Bucuresti unde se construieste un stil de viata mai bun, modern si sanatos.

ID anunt: ANS-834

Prețuri începând de la 825 €/m2 + TVA!

Va prezentam cateva imagini superbe cu:

apartamente 2 camere
apartamente 3 camere

Ne-am propus ca Estic Park sa devina tot ce vrei, cauti, ai nevoie si visezi sa fie casa ta.

ID anunt: ANS-834

Estic Park cuprinde 6 blocuri, cladiri solide cu 11 etaje, care au ultimul nivel dedicat apartamentelor tip penthouse. Pe etajele 1-10, inclusiv parter, sunt dispuse studio-uri, apartamente cu 2 si 3 camere pentru ca tu sa iti poti alege spatiul potrivit tie.

ID anunt: ANS-834

Solis este prima cladire din ceea ce urmeaza sa devina un cartier modern si vivace, reprezentativ pentru demersurile noastre de a construi un Bucuresti mai bun! Aceasta prima cladire va cuprinde 125 de apartamente si 140 de locuri de parcare. Apartamentele au fost gandite pentru o varietate de gusturi – fie ca iti doresti bucatarie inchisa sau deschisa, fie ca iti doresti sa locuiesti la etajul 1 sau ca iti doresti o terasa de 90 mp – noi ti le-am pregatit pe toate.

ID anunt: ANS-834

Ti-am pregatit in ansamblu bucurii cat cuprinde pentru tine si familia ta, necesarul zilnic la indemana, dar mai ales privelistea lacului de care te vei indrgosti in fiecare zi.

ID anunt: ANS-834

Prima faza a proiectului va fi predata de catre constructor la sfarsitul lunii August 2017. In aceeasi perioada, va demara constructia fazei II, cu termen de finalizare 14 luni. Intreg proiectul va fi finalizat in 6 ani.

ID anunt: ANS-834

Ansamblul rezidential dispune de urmatoare utilitati:

  • canalizare
  • cablu TV
  • internet
  • apa
  • electricitate

ID anunt: ANS-834

Cum pot cumpara?

  • Credit Prima Casa
  • Credit Ipotecar
  • Cash

ID anunt: ANS-834

Parcare:

  • subterana
  • supraterana

Ansamblul va fi prevazut cu acces pe baza de bariera.

Inca din prima faza va exista o zona de agrement cu spatii verzi si un loc de joaca pentru copii. Intreg ansamblul va cuprinde locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport, pista de jogging, promenada pe malul lacului, zona comerciala la intrarea in proiect.

ID anunt: ANS-834

ID anunt: ANS-834

ID anunt: ANS-834

Adresa completa: Sector 2, Bucuresti, pe Soseaua Dobroesti nr. 55 – 65, pe malul lacului Dobroesti, la doar 8 minute cu masina de Mega Mall si 10 minute de mers pe jos pana la mijloacele de transport in comun.

Pentru mai multe detalii:

0734221086- click pentru a suna

0212234349- click pentru a suna