Este cea mai simplă, ieftină și naturală metodă prin care poți să scapi de muștele din casă!

Lunile călduroase aduc cu ele şi muştele, o invazie de muşte mai exact. Pe piaţă există tot felul de soluţii de cumpărat, însă le poţi înlătura ieftin, rapid şi naturist.

Se pare ca muştelor nu le place mirosul de castravete, aşa că dacă-ţi “decorezi” casa cu felii de castraveţi nu vei mai fi “vizitat” de aceste mici înaripate.

Tot ce trebuie să faci este să pui un castravete tăiat, neapărat curăţat de coajă, pe pervazul geamului pe unde ar avea acces în locuinţă. Muştele vor ocoli cu siguranţă zona, scrie phonline.ro.

CITESTE SI: Pulverizează asta în casă și nu vei mai avea muște, țanțari sau gândaci niciodată! Este cea mai ieftină și eficientă metodă!

Pastrarea casei curate nu este un lucru simplu deoarece igiena adecvata necesita efort si ingrijire zilnica, ceea ce nu este un lucru pe care toti membrii familiei il iubesc. Problema este si mai complicata datorita programului aglomerat, care nu ne ofera prea mult timp pentru curatenie. Apoi, exista problema insectelor – mustele, gandacii si tantarii iubesc casele murdare si sunt destul de greu de eliminat o data ce infecteaza casa.

Oamenii cheama de obicei o echipa de dezinsectie cand observa astfel de gandaci in casa, dar din fericire exista si un amesteca simplu si natural care va poate scapa rapid de ele o data pentru totdeauna. Iata cum sa il pregatiti!

Ingrediente:

½ cana de ulei vegetal

½ cana de sampon

½ cana de otet

Instructiuni si mod de utilizare:

Adaugati toate ingredientele intr-o sticla cu pulverizator si amestecati bine, apoi pulverizati diferitele suprafete din casa. Amestecul este non-toxic si sigur de utilizat in jurul copiilor si animalelor de companie, fiind eficient impotriva insectelor. Pulverzitati in fiecare zona a casei si veti observa muste si tantari cazuti in doar cateva ore!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!