Este cea mai SCUMPĂ casă din LUME! Are podele din meteorit și oase de dinozaur!

Designerul Stuart Hughes, in colaborare cu Kevin Huber de la exklusivHAUS, au realizat o casa speciala, evaluata la pretul de 12,2 miliarde de dolari, care si-a adjudecat titlul de cea mai scumpa casa din lume.

Valoarea ameţitoare a acestui imobil inedit, construit în Elveţia pentru un client ce a dorit să-şi păstreze anonimatul, este justificată de luxul maxim pe care-l oferă.

Celebrul designer a pus la dispoziţia arhitecţilor întreaga sa competenţă şi fantezie, utilizând materiale din cele mai ieşite din comun, începând cu aurul şi platina şi continuând cu … oase de dinozaur T-Rex şi fragmente de meteorit.

Casa dispune de 725 mp locuibili, iar construcţia sa a durat cinci ani şi a presupus utilizarea a peste 200 de mii de kg de materiale preţioase, găzduind opt dormitoare dublate de spaţiile auxiliare corespunzătoare, precum şi încăperi concepute ca ambiente speciale, cum ar fi crama sau garajul pentru patru maşini.

Situată pe un teren în suprafaţă de 2.442 mp, casa este prevăzută cu un paviment extravagant, realizat din piatră de meteorit, cu decoraţiuni din oase de dinozaur.

Localitatea în care se află această construcţie cu preţ exorbitant se află în vecinătatea frontierei dintre Elveţia şi Italia, dar numele său nu a fost dezvăluit publicului din motive de siguranţă.