Dorian Popa și-a prezentat casa. Iată cum arată vila imensă de 300.000 de euro

Dorian Popa, unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din show-bizul românesc, şi-a terminat casa visurilor, mai fiind mici completări de făcut în unele locuri. Artistul este mai mult decât fericit, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a postat un vlog cu design-ul din interiorul vilei.

Casa artistului are 3 etaje, dar şi o piscină în curs de realizare, ce va fi încălzită pe perioada iernii, suprafaţa casei fiind de 400 de metri pătraţi. Desigur că orice lucru frumos costă, Dorian a declarat suma pe care a investit-o în multdorita vilă. „Datorită faptului că am reuşit să ma ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum… Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje… Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, susţine artistul.

Se pare că YouTube-ul a jucat un rol important în realizarea visului artistului, fiind urmărit de aproape un milion de abonaţi. Dorian postează zilnic câte un vlog în care îi îndrumă pe fani cum să aibe un stil de viaţă sănătos sau îşi arată activităţile de zi cu zi.

A fost furat de muncitori

Cum totul nu este numai lapte şi miere în viaţă, Dorian a întâmpinat câteva probleme la construirea casei. Mai exact, unii dintre muncitorii acestuia au furat bani şi au dispărut ca prin minune, fapt ce a dus la terminarea târzie a vilei. Cu toate că situaţia a fost nefavorabilă pentru celebrul Hâtz, el şi-a păstrat calmul şi a lămurit lucrurile. „Dacă muncitorii mei nu mai fug în lume cu bănuții și alte intemperii de genul ăsta, eu sper ca de Crăciun să fiu gata cu casa.”, declara Dorian acum ceva timp.

Sursa: spynews.ro