Dorian Popa nu se lasă. După vila de sute de mii de euro, acum vine cu un nou plan

Dorian Popa nu se lasă. Artistul și-a văzut visul împlinit de când s-a mutat la vila sa de lux, însă acum vine cu un nou plan de excepție, pentru viitorul apropiat.

Dorian Popa este unul dintre cei mai extravanți artiști. Vedeta a muncit din greu și a ajuns acum să își facă orice moft și să își vadă toate visurile împlinite.

După ce și-a construit casa mult visată, o vilă de lux ce a costat peste 300.000 de euro, după ce și-a achiziționat mașina și ATV-ul dorit, acum Dorian vine și ne spune că mai are și alte dorințe.

Dacă v-ați întreba ce anume își mai poate dori artistul, fiind una dintre persoanele publice care are ceea ce mulți ar vrea, ei bine, o casă de vacanță extravangantă, bineînțeles, nu ar strica.

Dorian Popa tocmai a dezvăluit în fața prietenilor săi virtuali faptul că își dorește, ca în viitorul apropiat, să își mai realizeze una dintre dorințe, aceea de a se putea bucura de o casă de vacață de excepție.

Și nu vă gândiți că este vorba de orice casă, ci de una în stilul ”hâtz”. Dacă vila de langa Capitală este toată albă, până la cel mai mic detaliu, acum, la casa de vacanță cuvântul cheie va fi ”oglinda”.

După cum v-ați dat seama, vedeta își dorește o casă numai din oglinzi, de la exterior, acoperiș și până la interior, totul pentru ca el și Babs să se poată privi cât e ziua de lungă.

Dacă nu ne credeți pe cuvânt, dovadă stă fotografia pe care artistul a postat-o în mediul online, pentru a le arăta celor care îl apreciază unde se vor duce banii săi de acum încolo.

”Cu voia lui Dumnezeu… într-o bună zi, am s-o fac și pe asta”, a scris artistul în dreptul fotografiei cu extravaganta casă de vacanță.

Cu siguranță, fanii lui Dorian au rămas uimiți, însă, cei care îl cunosc foarte bine știu că nimic nu este prea mult pentru juratul ”Next Star”.