Dorian Popa, în culmea fericirii! Un mare vis de-al său s-a îndeplinit

Dorian Popa a reușit să-și îndeplinască cele mai mai dorințe în ultima vreme. Artistul și-a construit o vilă de lux, însă nu se oprește aici! Astăzi a anunțat că piscina din curtea casei este gata, iar acum este în culmea fericirii.

În ultimii ani Dorian Popa a muncit din greu pentru a-și vedea visul cu ochii, iar în acest an a reușit să își îndeplinească cele mai mari dorințe de până acum. Artistul în vârstă de 32 de ani și-a construit o vilă impresionantă ce nu costă nici mai mult, nici mai puțin de 300.000 de euro, însă asta nu e tot.

Pentru că a vrut să aibă parte de tot răsfățul chiar în propria sa curte, celebrul cântăreț nu s-a lăsat aici ci a făcut chiar și o piscină imensă unde e pregătit să-și invite cei mai buni prieteni și să petreacă momente speciale cu aceștia după încheierea pandemiei de coronavirus din țara noastră.

Astăzi a fost o zi importantă pentru ”John” deoarece a putut să intre pentru prima oară în piscina sa, aproape plină cu apă, iar pentru acest lucru s-a bucurat ca un copil.

”Bănuiesc că nu mai este nevoie să vă spun de ce sunt în halat și cu părul ud în propria-mi curte, johnuțule, la soarele ăstă superb, cu piatra asta albă pe jos…tarararam pam pam, avem apă tată!”, a spus Dorian Popa pe InstaStory fiind în culmea fericirii.

Sursa: spynews.ro