Diana Belbiță a vorbit despre condițiile concurenților din SUA la Exatlon, care nu mai au celebrul „coteț”! Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă: „Sincer, mie mi se pare că…”

De cateva saptamani a inceput primul sezon Exatlon SUA, dar conditiile de cazare ale americanilor sunt diferite de cele ale concurentilor romani.

Astfel, casa pentru care concurentii romani se luptau cu disperare este acum “cotetul” americanilor, pentru ca echipa invingatoare la Exatlon SUA este cazata intr-o adevarat vila.

FOTO: wowbiz.ro

“Am vazut multe comentarii apropo de conditiile in care stau americanii de la Exatlon fata de cum stateam noi. Sincer, mie mi se pare ca noi am simtit mai bine ce inseamna Exatlon, pentru ca in conditiile in care joci pentru o vila nu mi se mai pare la fel de provocator. Daca as merge la Exatlon acum si casa ar fi de fapt “cotetul’ nu cred ca ar fi aceeasi miza. O saltea pe care sa dormi, sa nu te ploua si dusul erau cele mai importante. Putini stiu ca in cotet pe noi ne ploua, era vant tot timpul, vantul intra pe sub cotet si ne ridica sacii de dormit. Atunci simti ca e greu cu adevarat”, a spus Diana Belbita, fosta concurenta de la Exatlon.

FOTO: wowbiz.ro

Exatlon SUA a uimit fanii show-ului din intreaga lume care au vazut schimbarile. Desi, principiul a ramas acelasi, echipa castigatoare nu merge sa doarma in casa de lemn, ci intr-o adevarata vila, care ofera tot confortul, inclusiv o piscine imensa. Nici echipa care pierde nu ajunge la celebrul “cotet”, ci la fosta casa de lemn in care stateau romanii sau mexicanii care invingeau la traseu, doar ca aceasta nu mai are paturi, ci doar saltele asezate pe podea.