Denisa de la Bambi s-a mutat cu iubitul! „Sora mea a decorat toată casa” Artista are draperii și mileuri în baie: „Asta e de la bunica”

Denisa de la Bambi locuieste cu iubitul ei, Mircea Branzei, in casa in care pana acum putin timp statea si Raluca, sora ei mai mare.

Denisa Tanase a primit acasa o echipa de filmare de la Teo Show si a aratat tuturor cum arata „palatul” in care sta impreuna cu iubitul. De decorarea intregii case s-a ocupat Raluca, sora ei mai mare, dar ea nu mai locuieste acolo de cand s-a cuplat.

Denisa Tanase nu este foarte incantata de mobila aleasa de sora ei si spune ca mereu sta cu grija ca nu cumva sa strice ceva.

„Ea a decorat, nu am niciun merit aici. Ea a decorat si a plecat apoi. Ea a ales mobila asta, ii place mult. A asteptat cam un an de zile. Eu as fi ales ceva mai comod. Cand statea ea aici, eram intr-un stres continuu. Mi-a pus draperii si in baie. Avem si mileuri de la bunica.

E fericita, a plecat de aici si ii este bine, nu mai sta sa se gandeasca la mileuri”, a spus Denisa de la Bambi in interviul pentru Teo Show.

Uite cum arata locuinta:

Sursa foto&text: wowbiz.ro