Dacă vezi acest copac, nu-l ocoli! Rupe câteva crenguțe și ține-le în casă

Multa lume se plange in zilele noastre de lipsa banilor. Asadar, ce ar trebui sa facem ca sa avem noroc la bani?

Baba Vanga oferea cateva sfaturi interesante despre cum indepartam belsugul si ce putem face ca sa il atragem in viata noastra.

Celebra clarvazatoare din Bulgaria a lasat in urmai ei o serie de povete despre cum trebuie sa traim corect ca sa fim lipsiti de primejdii.

Una din principalele probleme ale oricarui om, indiferent de locul din care provine, este banul. Fara bani, nu putem face multe din lucrurile banale precum sa ne hranim.

Clarvazatoarea a crezut cu tarie in aceste superstitii pe care vi le prezentam in randurile care urmeaza:

1. Nu strange cioburile dupa ce ai spart o farfurie. Se spune ca blidurile stricate pot aduce fisuri in viata. Culegerea cioburilor de pe jos simbolizeaza culesul maruntisului de pe asfalt.

2. Tine crengi de soc in casa. Aceasta planta este aducatoare de noroc si lasa raul la pragul casei tale. Asa ca oricine vine in locuinta ta cu intentii rele, nu va reusi sa aduca energiile negative.

3. E foarte important ca la trezire sa nu cobori din pat cu piciorul stang. Se spune ca daca nu te trezesti cu dreptul, vei pierde multi bani in acea zi.

4. Pastreaza in buzunar o moneda tip talisman a unui stat vecin. Se spune ca vei primi bani din toate tarile, inclusiv bancnote straine.

5. Daca pui sare la toate pervazurile vei strange bani cu lopata tot anul. Sarea trebuie lasata tot timpul pe pervaz, iar daca o sufla vantul cand deschizi geamul, trebuie stransa cu grija cu matura.

6. Nu lasa bucati de paine pe masa. Firimiturile aduc numai pagube materiale.

7. Ca sa te feresti de cheltuieli neprevazute, e bine sa ingropi oglinda sparta in pamant. Daca stai la casa, e bine sa ingropi cioburile in cel mai apropiat sant al casei.

8. Nu da niciodata bani marunti celor sarmani. Astfel, riscam sa cadem si noi in saracie daca facem asta.