Cum și-a izolat un român fațada unui bloc

Leșini de râs! Uite cum și-a izolat un român fațada unui bloc. Vecinii au încremenit când au văzut ce face bărbatul pe balcon!

Inconștiență gravă la Suceava acolo unde niște muncitor au găsit o soluție extrem de periculoasă pentru a izola un bloc.

Fără echipamente de lucru şi mai ales de protecţie, fără schele pe care să poată circulă, inclusiv la înălţime, fără plasa de protecţie pentru trecători, în caz de cade ceva de la înălţime, plus o „soluție” incredibilă.

Trecătorii au făcut poze unui bărbat ţinut de picioare, cu capul în jos, la balconul unui apartament de la etajul 5 al clădirii, informează stirileprotv.ro.

Bărbatul, care lucra nestingherit şi chiar rapid, în timp ce sfida moartea de la o înălţime de aproximativ 15 metri, a atras atenţia mai multor suceveni care au transmis imaginile foto şi video presei locale.

Conform medicilor, suspendarea cu capul în jos pentru o perioada mai lungă de timp provoacă creşterea presiunii craniene, mai ales la nivelul ochilor, ceea ce poate cauza orbirea. Mai exact, există riscul de inflamare a creierului şi de producere de accidente vasculare la nivelul ochilor.