Cum să-ți faci singur o mini sobă dintr-o conservă folosită

In foarte multe case, se folosesc zilnic o multime de cutii de conserve, care sfarsesc pana la urma, aruncate la gunoi. Vei fi surprins insa sa afli ca acestea se pot folosi in sute si sute de feluri.

Vrei sa iti faci singur la tine acasa o mini soba ecologica, economica si extrem de performanta in acelasi timp? Nimic mai usor. Ai nevoie doar de o conserva folosita. Traiasca creativitatea!

Mini soba din conserva folosita este extrem de eficienta, nu polueaza si poate sa fie extrem de estetica in acelasi timp. Dar mini soba din conservele folosite este in acelasi timp, destul de solida, rezistenta si nu te costa absolut nimic fabricarea sa.

Acest model de mini soba se poate construi extrem de rapid iar materia prima folosita pentru ea se gaseste exact la tine in bucatarie. Ce poate fi deci mai usor si mai practic in acelasi timp?

Vrei sa gatesti fara gaz sau electricitate in gradina sau cand mergi in excursie? Iata cea mai buna solutie. Mini soba este de mici dimensiuni,este portabila si extrem de practica. In plus, te ajuta sa te bucuri de ceva creat chiar cu mainile tale.