Cum îți duci proiectele la bun sfârșit? Vino la Casa Idea

Suntem mereu alături de clienții noștri, oferind soluții complete celor care au în derulare sau în plan proiecte complexe. Încrederea pe care am primit-o încă de la început de la toți clienții noștri, persoane fizice și companii în egală măsură, ne-a ajutat să devenim astăzi unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piață, alegere numărul 1 a clienților care au nevoie de produsele noastre. Preocuparea noastră principala este de a îmbina calitatea produselor, gama variată de soluții pe care le oferim și calitatea serviciilor oferite de echipa noastră în cel mai eficient mod, pentru că fiecare client care vine la noi să fie mulțumit de alegerile făcute și de întreaga experiență.

Astfel, astăzi avem peste 4.500 de produse în portofoliu nostru, acoperind o gamă largă de categorii: scule electrice, scule de mână, scule pneumatice, unelte de grădină, mașini și unelte pentru construcție, echipamente pentru service-uri auto, corpuri de iluminat, baterii, articole pentru casă și adezivi. Avem o gamă diversificată de produse și anume: truse de scule complete, șurubelnițe, chei reglabile, clești, scări, fierăstraie electrice, aspiratoare profesionale, ciocane rotopercutoare, compresoare, dezumidificatoare, generatoare, mașini de ascuțit, mașini pentru prelucrarea lemnului, mașini de găurit și înșurubat/bormașina, mașini de șlefuit, polizoare, prelungitoare, aparate de măsură, lanterne și pistoale de vopsit. Nu există cerere venită din partea unui client pentru care să nu avem o opțiune sau să nu venim cu soluția potrivită pentru a răspunde prompt solicitării pe care o primim.

Calitatea produselor

Din respect pentru clienții noștri și din dorința de a rămâne una din primele opțiuni pentru toți cei care sunt în căutarea de produse precum sunt cele pe care le comercializam am ales să punem accent pe calitatea produselor noastre. Clienții sunt tot mai atenți la calitatea produselor și tocmai din acest motiv ne dorim să nu le înșelăm în nicio situație așteptările.

Viziunea noastră a fost încă de la început să devenim furnizorul cel mai de încredere pentru partenerii noștri de afaceri și utilizatorilor finali de pe piață, și am știut că acest lucru nu se poate realiza decât printr-un schimb corect și prin comunicarea directă și deschisă cu cei care ajung să investească în produsele pe care le oferim.

Prețul este de asemenea un detaliu important, atunci când vorbim de produsele noastre. Fiind importator direct, avem posibilitatea de a oferi cel mai corect raport calitate-preț la întreaga gamă de produse pe care le comercializăm, venind din nou în sprijinul clienților noștri.

Construim în fiecare zi relația client-furnizor

Pe lângă produsele de calitate pe care le oferim, ne dorim să construim o relație cât mai deschisă cu fiecare client al nostru și vrem ca fiecare client care apelează la noi să simtă că are alături mai mult decât un partener de încredere, să vadă în Casa Ideea un adevărat prieten, pregătit oricând să dea o mâna de ajutor. De aceea am investit și continuăm să investim în resursele umane, pentru ca echipa de la Casa Ideea să fie formată din oameni deschiși, comunicativi, orientați către nevoile clientului, proactivi și mereu cu soluții pentru clienți. Credem în munca în echipă și mai credem cu tărie că este foarte important să respecți regulie după care joci, de aceea toată activitatea noastră este și a fost întotdeauna transparentă, lucru care ne-a ajutat de la bun început să ne stabilim standarde înalte și să ne menținem acolo.

Flexibilitatea și deschiderea cu care primim orice cerere sunt alte două atributuri care ne diferențiază în această piață. Nici empatia nu ne este străină, înțelegând nevoile clientului cel mai bine doar atunci când ne punem în situația lui. Fiecare client Casa Ideea este important pentru noi și primim cu aceeași bucurie atât mesajele care ne ajută să devenim mai buni, precum și pe cele prin care clienții ne trimit mulțumirile lor și ne încurajează.

Casa Idea se adresează atât celor mai puțin experimentați în domeniu care își doresc să meșterească prin casă diverse lucruri, celor pasionați, cât și specialiștilor în domeniu sau firmelor de construcții. Pentru fiecare categorie avem soluțiile personalizate și rapide, astfel încât fiecare lucrare și proiect să fie dus la bun sfârșit în condiții bune și la timp.