Cum arată penthouse-ul în care Bianca Drăgușanu s-a mutat dupa ce s-a impacat cu Alex Bodi

Cum arată penthouse-ul în care Bianca Drăgușanu s-a mutat cu Alex Bodi! Se întinde pe două etaje și este superb:

„Se iubesc cu pasiune. E relația perfectă acum! Sper să fie fericiți mult timp și orgoliul să nu își mai facă loc în idila lor”, a dezvăluit o amică de-a vedetei, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

”Bia o iubește la nebunie pe Sofi și nu poate sta fără micuță prea mult timp! În plus, și Alex adoră copiii, așa că, sigur, în curând, și fetița se va bucura de noua casă”, au spus prietenii cuplului.

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unnul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Relația lor a fost una tumultoasă, presărată cu o mulțime de împăcări și despărțiri. Deși au divorțat și a părut că povestea lor a ajuns la final, Bianca și Alex nu pot sta departe unul de altul.

Imediat după ce Alex Bodi s-a întors pe meleagurile românești, Bianca nu a rezista prea mult și a mers să îl vadă. Recent, Alex Bodi a postat un filmuleț pe pagina sa de socializare în care le arăta fanilor, cum își petrece timpul în autoizolare. Numai că în timp ce filma împrejurările locuinței sale, în cadru a apărut și Bianca, chiar în sufrageria lui.

Sursa: wowbiz.ro