Cum arată magazinul unde vine brânză sora lui Culiță Sterp

În Hațeg, familia Sterp are un magazin unde vinde brânză și alte produse de la stână. Cea care se ocupă de magazin este Geta, una din surorile Sterp.

Iancu și Culiță Sterp, cei doi frați celebri ai familiei, au vorbit de multe ori despre afacerea lor, despre stâna cu sute de oi. Familia are și un magazin unde sunt la vânzare produse tradiționale.

”Dacă treceți prin Hațeg, trebuie să ajungeți neapărat pe la noi pe la magazin, lângă piața mica. O găsiți pe Geta, care vă dă cea mai bună brânză”, i-a făcut Iancu Sterp reclamă magazinului, care-i poartă numele. ”Iancu și Geta” se numește magazinul de producător al familiei Sterp, deși așa cum spune chiar fostul concurent de la Puterea Dragostei, el e doar cu numele pe afiș.

Pereții magazinului din piața din Hațeg, sunt tapetați cu afișe cu mesaje și cu poze cu frații celebri ai familiei, Iancu și Culiță Sterp.

Iancu Sterp stă cu Denisa în Hațeg, în casa familiei sale
Iancu Sterp și iubita lui, Denisa, au plecat de la Puterea Dragostei, iar în ultima perioadă și-au petrecut timpul împreună . Iancu Sterp a dus-o pe Denisa în Hațeg, acasă la familia sa.

Apoi, a plimbat-o pe frumoasa blondă pe la stână, dar și prin împrejurimi. Zilele trecute, Iancu a dus-o pe Denisa să vadă magazinul unde vinde sora lui, Geta. Iar Denisa a gustat din produsele din magazin. ”Oricum, de când am ajuns aici, mănânc brânză de trei ori pe zi, dimineața cu ceapă roșie, la prânz cu ceapă galbenă, iar seara cu ardei roșu”, a povestit Denisa.

Sursa: wowbiz.ro