Cum arata casa lui Catalin Zmarandescu

Adevărat gospodar! Cătălin Zmărăndescu, soția Luiza și fiica lor de numai doi anișori s-au mutat la Târgoviște anul trecut. Acum, celebrul luptător MMA are o casă frumoasă și o gospodărie mare, cu aproape o sută de păsări și doi câini de pază.

După o viață petrecută la oraș, în Anglia sau în România, Cătălin Zmărăndescu (47 de ani) s-a mutat în Târgoviște și nu regretă o clipă. Din contră, este tare fericit cu alegerea sa, pentru că acum se bucură de aer curat, hrană sănătoasă și proaspătă din propria gospodărie, dar și de mult spațiu în comparație cu ce putea să aibă într-un apartament sau chiar într-o căsuță, în București.

Sursa foto: click.ro

„De casă se ocupă în general Luiza, curtea este a mea, dar nu de puține ori mă bag la bucătărie și curățenie, mai ales că Luiza este însărcinată. În august ar trebui să nască. Am cam 80 de păsări acum, dar în curând se va mări familia cu puișorii de la clocitoare și plus ce vor mai fi de la cloșcă. Avem și doi căței care au grijă de gospodărie.”, a declarat Catalin pentru click.ro.

Sursa foto: click.ro

„Deșteptarea o dă Matilda la 6.30 în fiecare dimineață, nici nu e nevoie de ceas deșteptător, ne trezim, ne spălăm, eu sunt responsabil de spălatul pe dinți al Matildalei, cafeaua de dimineață și, bineinteles, laptele Matildei. Apoi merg să dau de mâncare la păsări și la căței, pornesc aspersoarele să ud gradina, iarba, pomii, după care mâncăm. Urmează joaca cu Matilda în curte, cu bicicleta sau cu mașina electrică, în funcție de preferințe, vizita zilnică la păsări și căței, somnicul de prânz. După toate aceste activități, citim, desenăm, dansăm, cântăm, în funcție de preferințele fetiței”, a povestit, cu entuziasm, durul Cătălin Zmărăndescu, care în august va deveni pentru a patra oară tătic. Din prima căsnicie, acesta are doi copii mari, Alexandra și Mihai.

Sursa foto: click.ro

Sursa: click.ro