Cum arată casa în care trăiește cel mai popular personaj de pe TikTok-ul românesc

Ștefan Ghe, noua senzație a TikTok-ului, trăiește în condiții greu de imaginat, la marginea orașului Craiova.

Autorul hitului ”Ți-ar sta bine ghe, ghe”, care face ravagii săptămânile acestea pe TikTok provine dintr-o familie extrem de săracă și locuiește într-o casă tip ”buncăr”, undeva, la marginea orașului Craiova. Ștefan stă acolo alături de frații, nepoți și bunică, în total vreo 8 suflete într-o singură cameră. Toți dorm unul peste celălalt, într-un pat și o canapea extensibilă și se spală la lighean.

Imaginile cu locul în care trăiește Ștefan Ghe au fost făcute publice de Robert Ionescu, fost concurent de la Puterea Dragostei. Acesta s-a îmtprietenit cu Ștefan și i-a promis că va încerca să-l ajute.

Lucrurile s-au precipitat în urmă cu câteva săptămâni, când ”faimosul Șeptar”, cum i se mai spune lui Ștefan, a fost prins pe stradă, bătut și înjunghiat în picior. Băiatul recunoaște că mai face prostii însă jură că nu știe cine și de ce vrea să-i facă rău.

Zilele trecute, Robert Ionescu l-a adus pe Ștefan l-a București, acolo unde George Pian, vărul lui Emi Pian, a promis că-i oferă o locuință închiriată și un loc de muncă, la spălătoria lui. Împreună cu Ștefan au venit în Capitală și frații acestuia, care au spus că dacă rămân în Craiova vor m.ri de foame, pentru că nu-i angajează nimeni.

În paralel, Robert Ionescu a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta familia lui Ștefan.

„Suntem toți amărâți, a m.rit tata… Ne-a lăsat mama noastră, ne-a părăsit. Avem o bunică de 80 de ani, ea ne mai ajută, ne mai întreține. Ne-am ajutat unii pe alții, ne-am crescut unii pe alții. Mai cântam și eu, mai sunt și eu pe TikTok, mai cânt și eu. Mama nu ne mai caută de 2 ani de zile, e plecată din țară” a spus fratele lui Ștefan de la Craiova, la un post de televiziune.

Ștefan Ghe a ajuns vedetă pe TikTok după ce mai mulți carioveni l-au filmat în timp ce cânta și făcea versuri la minut pentru sume cuprinse între 5 și 10 lei. După ce a ajuns cunoscut, au apărut și haterii, care l-au filmat în timp ce-l bat și-l umliesc, doar pentru distracția lor personală. Ultima dată, Ștefan a pățit-o cel mai rău, iar urmările bătăii încasate se văd și astăzi: un ochi vântă complet și o tăietură pe picior.