Cum arata casa Dianei Dumitrescu

Puțini știu cum arată locuința Dianei Dumitrescu. Și-a amenajat un colț al casei special doar pentru ea. „Sunt atât de fericită și mă simt atât de bine!”

Diana Dumitrescu a cucerit publicul prin carisma ei si simtul umorului, iar experientele ei preferate sunt cele pentru testarea limitelor.

Diana Dumitrescu este extrem de fericita ca a reusit sa isi amenajeze un loc special pentru ea in noua sa locuinta. Ea are asadar un loc special pentru citit de care este foarte mandra.

„Coltul meu de citit/relaxare e gata! Sunt atat de fericita si ma simt atat de bine! Fericita acasa!” a scris Diana pe Facebook.

Diana Dumitrescu si-a renovat casa! Uite ce a facut intr-un colt: "Sunt atat de fericita si ma simt atat de bine"

Antena 1 a creat o aşteptare febrilă în rândul publicului său, odată ce-a anunţat lansarea noii emisiuni matrimoniale „Mireasa”, cu atât mai mult cu cât la cârma ei a fost anunţată Diana Dumitrescu (36). Vorbim despre o revenire spectaculoasă a actriţei după o lungă pauză de „sticlă”, timp în care frumoasa blondă care s-a făcut cunoscută cu rolurile din telenovelele de la Acasă TV a avut alte proiecte, dar a şi devenit soţia lui Alin Boroi, în septembrie 2018, şi mămica lui Carol, un an mai târziu.