Cum arată astăzi casa natală a lui Aurelian Preda

Aurelian Preda, rapsodul dec.dat în septembrie 2016, la doar 46 de ani, este originar din cătunul argeșean Valea Calului. La aproape patru ani de la dispariția lui Preda, răpus de o boală teribilă într-un spital din Viena, familia acestuia este împărțită în toată lumea, o parte fiind stabilită în Italia, alta în România.

Dacă fata artistului, Anamaria Rosa, își construiește o carieră în muzica populară și încearcă să gestioneze cum trebuie scandalul cu Nicușor Iordan, pe care-l acuză de abuz sexual, sora lui Aurelian, Cati, a preferat să se întoarcă în țară. Deși stabilită ani buni în Italia, unde s-a și căsătorit, Cati se află în aceste zile la casa natală a lui Aurelian din Valea Calului, unde se îngrijește de gospodărie.

Casa lui Aurelian Preda este foarte bine ascunsă de copaci și nu se află la drum, cătunul argeșean fiind aruncat peste dealuri, la mai bine de 20 de kilometri de Curtea de Argeș. Curtea casei lui Aurelian Preda este plină de pomi fructiferi, casa a fost recondiționată în ultima vreme de Cati, iar incinta este bine păzită de un câine ciobănesc care nu lasă necunoscuții să intre.

Sursa: wowbiz.ro