Cum alegi un vas wc modern pentru baia ta?

Statisticile arată că de-a lungul întregii vieți îți petreci aproape un an și jumătate folosind vasul de toaletă. Tocmai de aceea, este bine să te asiguri că ai un vas wc de bună calitate, care să îți poată oferi tot confortul de care ai nevoie.

Tipuri de vase de toaletă moderne

Din fericire, tehnologia nu a ignorat acest obiect casnic și a reușit să contribuie la conturarea mai multor tipuri de vase de wc, care mai de care mai interesante. În funcție de modul în care sunt montate, acestea se împart în următoarele categorii:

  1. Vasele de toaletă cu montaj pe pardoseală. Sunt cele mai întâlnite și sunt prezente în majoritatea apartamentelor și caselor. Sunt avantajoase pentru că permit adăugarea unor tipuri diverse de rezervoare și pot avea modele foarte interesante. Igienizarea zonei din spate a acestor vase, dacă vorbim despre cele care nu au spatele lipit de perete, se face un pic mai dificil și putem menționa asta ca un ușor dezavantaj.
  2. Vasele de toaletă suspendate. Sunt soluții moderne, devenite foarte populare datorită aspectului plăcut, al întreținerii ușoare și al altor avantaje cel puțin la fel de convingătoare. Un vas wc suspendat de la NeaKaisa poate dispune de o serie de tehnologii moderne. Chiar dacă este dotat cu un capac wc Ideal Standard, un astfel de vas este echipat cu funcție de auto spălare și arată foarte bine din punct de vedere estetic.

Avantajele unui vas wc suspendat

Deși vasele de toaletă cu picior (montaj pe pardoseală) sunt varianta clasică, cele suspendate par a fi mult mai avantajoase. Pe lângă întreținerea ușoară și aspectul plăcut, acestea se remarcă prin următoarele caracteristici:

  • Fac economie de spațiu. Rezervorul nu este la vedere, ceea ce face baia să pară mult mai elegantă;
  • Pot fi echipate cu tehnologii moderne, așa cum se întâmplă în cazul unui vas wc Tesi Aquablade ;
  • Sunt, cu siguranță, viitorul în ceea ce privește vasele de wc. Tendințele sunt cât se poate de clare și este foarte probabil ca în viitor majoritatea vaselor de toaletă să fie suspendate.

Modele de top de vase wc

Dacă ești în căutarea unui nou vas de wc, îți recomandăm câteva modele Tesi Aquablade cât se poate de interesante:

  1. Vas wc suspendat Tesi Aquablade cu capac inclus. Este un produs modern, cu funcția Aquablade și un design potrivit în orice casă modernă. Ceea ce îl face foarte apreciat este faptul că este extrem de confortabil.
  2. Vas wc Tesi Aquablade pe pardoseală, back to wall, cu capac inclus. Dacă te încântă ideea unui vas de toaletă așezat pe pardoseală, îți recomandăm același brand Ideal Standard Tesi, cu aceleași tehnologii atractive, însă cu rezervorul la vedere și spatele la zid. Este un vas ce poate să se încadreze în orice baie, contribuind la obținerea unui spațiu modern și plăcut.

Există multe variante pentru care poți opta. Este bine să te orientezi în funcție de confortul pe care ți-l oferă vasul de wc, în funcție de aspect și de rezistență. Până la urmă, trebuie să ai în vedere faptul că este unul dintre cele mai utilizate obiecte din viața ta.